Back to Top

Abonnementen zonder telefoon – het laatste nieuws over Sim Only abonnementen (zonder toestel)

Hier vind je al het Sim Only nieuws dat er is geplaatst door de redactie. Zo ben en blijf je goed op hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot telefoonabonnementen zonder telefoon / toestel. Klik hieronder op een nieuwsbericht om de inhoud van het bericht te bekijken.

Wat kost mobiel bellen per minuut?

Benieuwd naar de belkosten mobiel per minuut? Dit hangt helemaal van je provider af. Daarnaast maakt het ook veel uit of je een prepaid of telefoonabonnement hebt. Bekijk het overzicht belkosten per minuut van de meest bekende providers.

  • Thursday 14 February 2019 09:33

Telefoonabonnement vergelijken zonder toestel (Sim Only)

Toe aan een nieuw telefoonabonnement? Met een Sim Only abonnement profiteer je elke maand van een x-aantal belminuten, mobiele data en eventuele andere diensten. Je krijgt er echter geen nieuwe telefoon bij. Telefoon abonnement vergelijken zonder toestel kan je veel geld besparen.

  • Monday 11 February 2019 09:30

Los mobiel abonnement

Met een los telefoonabonnement kies je voor een voordelig telefoonabonnement. De smartphone regel je zelf: dit scheelt in de maandlasten. Welk los mobiel abonnement is geschikt voor jou? Ontdek alles over belminuten, internetbundels en prijzen. Zo vind je het beste telefoonabonnement dat bij jouw situatie past.

  • Thursday 31 January 2019 10:39

Pagina 1 van de 2  Volgende  >>