Back to Top

Mobiel abonnement zonder telefoon Lebara – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder telefoon / toestel

Hieronder vind je de vergelijker voor abonnementen zonder telefoon van Lebara. Vind zelf het goedkoopste mobiele telefoonabonnement van Lebara zonder toestel met een looptijd van 2 jaar, en maandelijks opzegbare contracten. Vergelijk nu zelf en sluit het beste abonnement af, tegen de laagste prijs!

 

Telefoonabonnement zonder telefoon van Lebara

Lebara is een kleinere provider en maakt gebruik van het beste netwerk van Nederland van KPN. Daardoor profiteer je van het snelle en betrouwbare netwerk, terwijl je de lagere prijzen van Lebara betaalt. De provider heeft alleen de mogelijkheid om een tweejarig contract of een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten. Lebara is een zogenaamde sim only provider, wat betekent dat je bij Lebara alleen een abonnement zonder telefoon kunt afsluiten.

> Rechtstreeks bij Lebara mobiele abonnementen vergelijken

Soorten abonnementen Lebara zonder toestel

Bij Lebara kun je een mobiel abonnement zonder telefoon afsluiten met de looptijd van twee jaar of een maand. Het is niet mogelijk om een abonnement met een looptijd van een jaar af te sluiten. De bundel kun je bij deze provider zelf samenstellen.

Zo heb je onder meer de keuze voor een kleine bundel van 500 MB per maand, maar deze is alleen beschikbaar bij een maandelijks opzegbaar abonnement zonder toestel. Voor een tweejarig contract heb je tenminste 1 GB of meer nodig. Verder krijg je bij elke databundel standaard 150 belminuten en 150 sms’jes. Deze worden niet onderling verrekend. Als je dus 1 minuut belt, gaat dit niet van je sms-bundel af.

De databundel heeft de mogelijkheden uit 1 GB, 3 GB, 5 GB, 10 GB, 15 GB of 20 GB. Gebruik je bijna nooit internet, maar wil je zeker weten dat je niet buiten je bundel gebruikmaakt van internet? Dan kun je het best kiezen voor een maandelijkse bundel van 500 MB, 1 GB of 3 GB. Als je regelmatig gebruikmaakt van mobiel internet door muziek te streamen of filmpjes te bekijken op TikTok, ben je met een abonnement van 5 GB of hoger goedkoper uit.

De prijzen van de mobiele telefoonabonnementen van Lebara zijn gebaseerd op een looptijd van 2 jaar. Wil je een flexibel contract en een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kun je kiezen voor een maandelijkse looptijd. Je betaalt dan 2 euro per maand meer in vergelijking met een tweejarig contract.

> Direct bij Lebara mobiele abonnementen vergelijken

Verlengen in een nieuw telefoon abonnement bij deze provider

Veel consumenten zijn erg tevreden over Lebara. Om deze reden kun je ervoor kiezen om je mobiel abonnement bij deze provider te verlengen. Je vindt in de vergelijker hierboven de verschillende opties. Stel eerst je gewenste bundels samen en begin daarna het bestelproces. Geef bij het bestellen aan dat je al klant bent van Lebara en voer je telefoonnummer in. Daarna kun je het bestellen afronden.

Je merkt in principe weinig van het verlengen van je abonnement. Je kunt je huidige bundel tegen de huidige prijzen blijven gebruiken, totdat je abonnement is afgelopen. Daarna gaan automatisch je nieuwe bundels tegen de nieuwe prijzen in. Uiteraard krijg je een seintje wanneer je nieuwe contract is ingegaan.

Het is altijd goedkoper om een mobiel abonnement zonder toestel te verlengen als je contract bijna afloopt. Een andere optie is het af laten lopen van je contract. Het abonnement wordt dan maandelijks opzegbaar. Je blijft dan de bundel houden zoals deze was toen je het contract afsloot, tegen de tarieven van toen. Maar Lebara heeft regelmatig interessante acties en introduceert ook nieuwe bundels. Je bent dus goedkoper uit als je je abonnement verlengt.

Overstappen van een andere provider naar Lebara, in diverse telefoonabonnementen

Wil je gebruikmaken van het scherpe aanbod van Lebara? Dan kun je ervoor kiezen om over te stappen naar deze provider. In de vergelijker hierboven vind je alle telefoonabonnementen die je af kunt sluiten.

Kies je gewenste abonnement en begin met bestellen. Geef in het bestelproces aan of je gebruik wilt maken van nummerbehoud of niet. Bij nummerbehoud neem je je huidige telefoonnummer mee naar het nieuwe abonnement bij Lebara. Wil je je nummer behouden? Maak dan gebruik van de overstapservice. De provider zegt dan je huidige abonnement op en vraagt nummerbehoud aan. Doe dit niet zelf, want dan is de kans groot dat je je telefoonnummer alsnog verliest. Met de overstapservice van Lebara heb je geen omkijken meer naar het overstapproces. Uiteraard wordt je wel steeds op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Natuurlijk kun je er bij Lebara ook voor kiezen om geen nummerbehoud aan te vragen. Je krijgt dan een nieuw telefoonnummer van je nieuwe provider. Je krijgt na het bestellen een simkaart toegestuurd. Op de dag dat je nieuwe contract ingaat, hoef je alleen maar van simkaart te wisselen.

Er zijn verschillende redenen om voor Lebara te kiezen. Zo is je bundel altijd geldig in de hele Europese Unie en kun je voordelig bellen naar het buitenland. Dit is doorgaans veel goedkoper dan bij andere providers. Daardoor bel je tegen een laag tarief met je familie in Marokko of Turkije. Verder heb je de beschikking over de My Lebara-app, waarmee je altijd je verbruik en facturen in kunt zien.

Zakelijk een mobiel abonnement afsluiten bij Lebara

Het is bij Lebara ook mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten. Kies tijdens het bestellen van je abonnement voor de optie ‘zakelijk.’ Daarna vul je je bedrijfsnaam in en ga je verder met bestellen. In tegenstelling tot sommige anders providers biedt Lebara precies dezelfde abonnementen zakelijk aan als je als particulier gewend bent.

Het enige wat anders is, is dat je op de factuur je bedrijfsgegevens krijgt te zien. Verder is er een aparte regel voor de btw. Op die manier kun je gemakkelijker bewijzen dat je je abonnement zakelijk gebruikt. Bovendien is de zakelijke factuur handiger voor het inboeken van je zakelijke administratie.

> Zakelijke mobiele abonnementen zonder toestel van Lebara vergelijken

> Zakelijke mobiele abonnementen met toestel van Lebara vergelijken

Toch een mobiel abonnement met toestel, en geen abonnement zonder toestel?

Had je toch liever wel een mobiel abonnement met toestel, en niet een mobiel abonnement zonder een nieuw toestel? Dan kun je bij Lebara een telefoonabonnement met smartphone afsluiten. Daarvoor heeft Lebara de Lebara Shop opgericht. Bij deze provider is het alleen mogelijk om refurbished toestellen aan te schaffen. Zo kun je bijvoorbeeld oudere modellen van Motorola, Samsung en Apple aanschaffen.

De toestellen zijn wel al ouder en om deze reden ook een stuk goedkoper in de aanschaf. Op die manier kun je een refurbished toestel kopen, terwijl je bij Lebara een mobiel abonnement zonder toestel afsluit. Op die manier heb je geen maandelijkse toestelaflossing, maar koop je deze meteen in één keer. Wil je toch een echt abonnement met toestel? Dan kun je gebruikmaken van het aanbod van het netwerk waarvan Lebara gebruikmaakt. Zo biedt KPN wel echte mobiele telefoonabonnementen met toestel aan. De prijzen van deze abonnementen zijn helaas wel hoger dan je bij Lebara gewend bent. Zo betaal je voor de nieuwste iPhone 54 euro per maand bij een abonnement met 20 GB data en onbeperkt bellen en SMS. Bovendien zijn de prijzen gebaseerd op een looptijd van 2 jaar. De aanschaf van een refurbished toestel is dus zeker het overwegen waard als je een abonnement bij Lebara aanschaft.

> Vergelijk mobiele abonnementen met toestel van Lebara