Back to Top

Over ons - Abonnement-zonder-toestel.nl

Abonnement-zonder-toestel is een website die volledig gaat over telefoonabonnementen zonder telefoon. Deze worden vaak ook Sim Only’s genoemd. Bij alle Nederlandse telecomproviders kun je deze abonnementen voor je toestel afsluiten en om die reden vind je Sim Only abonnementen aanbod van alle providers. Zowel van de telecomproviders met een eigen netwerk aan gsm masten (KPN, Vodafone en T-Mobile) als alle andere providers, die gebruik maken van deze website, waaronder ook de Sim only providers.

Onze abonnementen vergelijkers maken het mogelijk om snel en handig Sim Only’s te vergelijken, zowel voor alle providers tezamen als alleen voor specifieke providers. Ook kun je alleen bepaalde soorten telefoonabonnementen vergelijken, bijvoorbeeld met onbeperkt internet of onbeperkt bellen. Via het menu kun je gemakkelijk navigeren naar de juiste vergelijker.

Zoals je van een website als deze mag verwachten vindt je hier ook nieuws dat volledig is toegespitst op telefoonabonnementen zonder toestel / Sim Only’s, in zijn algemeenheid of over deze abonnementen van bepaalde providers. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nieuws publiceren over gewijzigd beleid rondom Sim Only abonnementen, of over aangepaste (lagere) tarieven die een bepaalde provider op een gegeven moment gaat hanteren. Sim Only blijft een interessante niche waarin providers elkaar de tent uit concurreren. Wij verwachten zelf dat deze abonnementsvorm in de komende jaren nog populairder gaat worden, dus zal er ook genoeg te melden blijven hierover…

Abonnement-zonder-toestel is een kleine, maar handige telecomwebsite die eigendom is van DB RD Projects, een internetbedrijf uit Alkmaar.

Wil je contact met ons opnemen, ga dan naar de contactpagina.