Back to Top

Mobiel abonnement zonder telefoon DELTA – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder toestel

Hieronder vind je de vergelijker voor abonnementen zonder telefoon van DELTA. Vind zelf het goedkoopste mobiele telefoonabonnement van DELTA zonder toestel met een looptijd van 1 of 2 jaar. Vergelijk nu zelf en sluit het beste abonnement af, tegen de laagste prijs!

 

Telefoonabonnement zonder telefoon van Delta

Delta is een vrij nieuwe mobiele provider, maar al jaren bekend van andere diensten. De provider maakt gebruik van het meest bekroonde 4G-netwerk van Nederland: T-Mobile. Bij deze provider heb je de keuze uit twee soorten looptijden: maandelijks opzegbaar voor 2 euro per maand extra of een looptijd van 2 jaar. Een eenjarig contract afsluiten bij Delta is (nog) niet mogelijk.

> Rechtstreeks DELTA mobiele abonnementen vergelijken

Soorten abonnementen Delta zonder toestel

Deze provider werkt op een andere manier op gebied van telefoonabonnementen zonder telefoon afsluiten als andere providers. Je hebt namelijk geen mogelijkheid om zelf een bundel samen te stellen. Delta heeft de bundels zelf al voor je samengesteld. Als je amper gebruikmaakt van mobiel internet, heb je aan de 1 GB databundel meer dan genoeg. Klanten van Delta met een abonnement zonder toestel krijgen per maand korting als zij ook klant zijn van Delta Internet.

Verder is het mogelijk te kiezen voor een 10 GB databundel. Deze bundel is het vaakst gekozen door klanten van Delta. Het abonnement is dan ook voldoende als je regelmatig muziek luistert via internet en filmpjes kijkt. Wil je meer data? Dan kun je nog kiezen voor de 15 GB databundel bij je abonnement zonder toestel. Ten slotte biedt Delta ook een Unlimited abonnement aan, waarbij je onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten.

De 1 GB databundel heeft een vrij krappe bundel van 120 belminuten en 25 sms’jes. Ideaal als je je mobiele telefoon niet vaak gebruikt. Bij het 10 GB pakket biedt de provider een onbeperkt aantal belminuten en 50 sms’jes. Het 15 GB pakket heeft onbeperkt bellen en 100 sms’jes. Met het Unlimited pakket is zowel bellen, sms’en als internetten onbeperkt. Het vergelijken van de verschillende mobiele telefoon abonnementen van DELTA is hoe dan ook een goede zet, omdat de bundels onderling dus duidelijk verschillen.

Verlengen in een nieuw mobiel abonnement bij deze provider

Tevreden over Delta? Dan kun je er uiteraard voor kiezen om je mobiele abonnement zonder toestel bij deze provider te verlengen. Delta past regelmatig de bundels en prijzen aan. Om deze reden is het meestal goedkoper om je telefoonabonnement te verlengen, dan deze af te laten lopen en niets te doen. Helaas doen veel mensen dit nog steeds.

Als je contract is afgelopen, blijven je bundels en tarieven die je hebt afgesloten geldig. Het abonnement wordt dan maandelijks opzegbaar. Omdat de tarieven en bundels regelmatig worden aangepast, kun je profiteren van een uitgebreidere bundel tegen lagere tarieven. Delta maakt het mogelijk om vanaf 4 maanden voor het einde van je contract het abonnement te verlengen. Als je wilt verlengen in een telefoon abonnement zonder telefoon, kun je in de vergelijker hierboven je gewenste mobiele abonnement kiezen, na vergelijken dus. Daarna is het mogelijk om aan te geven dat het om een verlenging gaat. Je nieuwe abonnement met nieuwe tarieven gaat in zodra je oude abonnement is afgelopen.

Overstappen van een andere provider naar Delta, in diverse telefoonabonnementen

Liever overstappen van een andere provider naar Delta? Dat is uiteraard mogelijk. Je kunt tot 4 maanden voor het einde van je huidige contract een abonnement zonder toestel bij Delta aanvragen. Als je contract nog langer dan 4 maanden loopt, kun je je gegevens achterlaten in de eXtra’s wekker. Je ontvangt dan een berichtje wanneer je kunt overstappen.

Als je abonnement bijna is afgelopen, kun je in de vergelijker hierboven je gewenste bundel kiezen. Daarna is het mogelijk om te kiezen voor nummerbehoud. Bij nummerbehoud wordt je huidige telefoonnummer overgenomen door Delta. Handig, want zo hoef je niet al je contactpersonen of huisarts je nieuwe telefoonnummer door te geven. Na het afronden van de bestelling ontvang je vlak voor het ingaan van je nieuwe contract een simkaart. Op de dag van het ingaan van het nieuwe contract, valt de verbinding met de oude provider weg. Je hoeft dan alleen de simkaart te wisselen en kunt vanaf dan gebruikmaken van de diensten van Delta.

Er zijn verschillende redenen om voor een Delta abonnement zonder telefoon te kiezen. Zeker als je ook Delta Internet hebt, ben je voordelig uit. Zo krijg je dan dubbele data op je mobiele abonnement, 5 euro korting voor elk Delta Mobiel abonnement en een extra TV-pakket, waaronder ESCPN Compleet. Voor klanten die alleen een mobiel abonnement willen afsluiten, heeft Delta scherpe tarieven bij de bundels.

> Direct DELTA mobiele abonnementen vergelijken

Zakelijk een telefoonabonnement afsluiten bij Delta

Wil je zakelijk een telefoonabonnement zonder toestel bij Delta afsluiten? Dat is helaas (nog) niet mogelijk. De provider biedt momenteel alleen telefoonabonnementen aan als particulier product. Delta maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Als je op zoek bent naar een zakelijk abonnement, kun je de beste deals van T-Mobile Ondernemen bekijken. Er zijn geen andere providers die een zakelijk mobiel abonnement aanbieden bij dit netwerk. Daarmee is T-Mobile Ondernemen de enige optie.

Bij T-Mobile Ondernemen kun je kiezen uit een mobiel abonnement zonder toestel met een looptijd van 2 jaar, 1 jaar of 1 maand. De bundels variëren van 3 GB data tot 16 GB data. Daarnaast is het ook mogelijk een onbeperkte bundel af te sluiten, eventueel met de Bellen Wereld-module. Bij de zakelijke telefoonabonnementen heb je ook de mogelijkheid om naar de Verenigde Staten te bellen.

Bekijk en vergelijk zakelijke T-Mobile abonnementen zonder toestel

Bekijk en vergelijk zakelijke T-Mobile abonnementen met toestel

Toch een mobiel abonnement met toestel? Vergelijk de beste deals

Als je toch liever een mobiel abonnement met toestel afsluit, werkt dit anders dan je bij andere providers gewend bent. Delta verkoopt namelijk een smartphone in één keer of in termijnen. Naast deze optie sluit je dan een sim only telefoon abonnement af. De mobiele telefoon is daarmee losgetrokken van het abonnement. Wel kun je zowel de mobiele telefoon en het  mobiele abonnement zonder telefoon los van elkaar kopen / afsluiten.

Daardoor profiteer je van de kortingen op een nieuwe smartphone en de voordelige sim only abonnementen van Delta. De provider verkoopt onder meer zeer betaalbare toestellen in de Samsung Galaxy S-lijn, maar uiteraard ook het nieuwste Samsung Galaxy-toestel of de nieuwste Apple iPhone. De smartphones worden met een flinke korting verkocht, wat het overstappen naar Delta zeker interessant maakt.

> Vergelijk mobiele abonnementen met toestel