Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen vergelijken

Zakelijk een mobiel telefoonabonnement afsluiten is mogelijk als je ondernemer bent, en je over een KvK registratie beschikt.

Hieronder vind je 7 providers die zakelijke mobiele abonnementen aanbieden (met en/of zonder toestel). Niet alle providers richten zich namelijk op de zakelijke markt. Je kunt ook meerdere abonnementen tegelijk bestellen bij (een deel van) deze providers, voor meerdere medewerkers tegelijk. En ook als ZZP’er kun je natuurlijk terecht.

Vergelijk de providers die zich op ondernemers richten nu zelf!

Vodafone

Vodafone is de tweede grootste telecomprovider van Nederland, en is wereldwijd actief. Bij deze provider kun je tot 50 zakelijke telefoon abonnementen in één bestelling doen. Je kunt zowel terecht voor abonnementen met als zonder toestel.

Bij de toestellen heeft Vodafone de keuze uit de meest reguliere merken, zoals Apple, Samsung, Huawei, Nokia en Sony, waaronder de meest populaire smartphones van dit moment van die merken.

>Ga naar de zakelijke website van Vodafone

T-Mobile

T-Mobile is na KPN en Vodafone de derde grootste telecomprovider van Nederland. Deze provider staat bekend om scherpe prijzen en leuke kortingsacties. Bij T-Mobile kun je als ondernemer online maximaal 5 abonnementen tegelijk afsluiten (per bestelling). Je kunt bij je bestelling abonnementen met toestel en zonder smartphone combineren, afhankelijk van wat jij en eventuele andere werknemers nodig hebben.

>Ga naar de zakelijke website van T-Mobile

KPN

KPN is de grootste mobiele provider van Nederland, en heeft meer dan 5 miljoen mobiele klanten. Meer dan 3,5 miljoen daarvan hebben een mobiel telefoonabonnement (Sim Only, of een toestelabonnement). KPN heeft een volledige zakelijke website, waarop alle zakelijke diensten overzichtelijk zijn te zien. Per zakelijke order kun je slechts één toestel bestellen. Wil je meerdere toestellen bestellen, dan zul je het bestelproces vaker moeten doorlopen. Je kunt bij KPN wel meerdere abonnementen zonder toestel (Sim Only’s) in één bestelling combineren.

>Ga naar de zakelijke website van KPN

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is het prijsvechter label van Vodafone. Deze provider richt zich vooral op de consumentenmarkt, maar je kunt ook bij deze aanbieder terecht voor een zakelijk abonnement, zonder toestel, of met. Je hebt de keuze uit een abonnement voor 1 jaar of voor 2 jaar.

Nadeel van deze provider is dat er slechts één mobiel abonnement per bestelling kan worden gedaan (uiteraard kun je het bestelproces vaker doorlopen). Heb je een eenmanszaak dan hoeft dat geen probleem te zijn, maar heb je een bedrijf met diverse medewerkers en wil je voor twee of meer personen een zakelijk mobiel abonnement afsluiten, dan kun je vermoedelijk beter bij Vodafone, T-Mobile, KPN of Youfone terecht, op het zakelijke gedeelte van de website. Bij Vodafone is het mogelijk om tot 50 zakelijke telefoon-abonnementen in één keer te bestellen.

>Ga naar de zakelijke website van Hollandsnieuwe

Tele2

Tele2 is de drie na grootste telecomprovider in Nederland. Eerder is Tele2 een fusie aangegaan met T-Mobile, die begin 2019 is afgerond. Tele2 blijft als zelfstandig label bestaan, maar de zakelijke mobiele diensten van Tele2 zijn sinds augustus 2019 ondergebracht bij T-Mobile. Had je dus een zakelijk telefoonabonnement bij Tele2 willen afsluiten, dan word je op de site van Tele2 doorverwezen naar de zakelijke website van T-Mobile.

>Ga naar de zakelijke website van T-Mobile

Youfone

Youfone is een zogenaamde Sim Only provider die zich uitsluitend richt op het aanbieden van abonnementen zonder toestel. De provider richt zich hoofdzakelijk op de consumentenmarkt, maar sinds enige tijd is het ook mogelijk op zakelijk een telefoonabonnement af te sluiten bij Youfone. Youfone maakt het mogelijk om maximaal 8 abonnementen in één keer te bestellen via de website.

>Ga naar de zakelijke website van Youfone

Robin Mobile

Naast Youfone is Robin Mobile de enige andere Sim Only provider waarbij je ook een zakelijk Sim Only abonnement kunt afsluiten. Je kunt één abonnement per bestelling doen.

>Ga naar de zakelijke website van Robin Mobile