Back to Top

Abonnement zonder telefoon Hollandsnieuwe – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder toestel

Welkom op de Hollandsnieuwe telefoonabonnementen (zonder toestel) pagina van deze website! Hieronder vind je de vergelijker voor sim only telefoonabonnementen van deze provider met een looptijd van 1 maand of 2 jaar. Vergelijk de verschillende Hollandsnieuwe aanbiedingen nu zelf, en ga vandaag nog voor de beste en goedkoopste sim only bij deze telecomprovider.

 

De Sim only abonnementen van Hollandsnieuwe; eigenschappen en informatie

Hollandsnieuwe is een dochterbedrijf van Vodafone, dat zich op de budgetmarkt richt binnen de mobiele abonnementen markt (sim only en toestelabonnementen). Je vindt bij deze telecomprovider geen ‘grote abonnementen’ met enorme databundels, maar juist wat goedkopere abonnementsvormen die voor veel mensen aantrekkelijk zijn.

Voor de looptijd van je abonnement heb je de keuze uit 1 jaar en 2 jaar. Verder kun je bij deze provider onbeperkt bellen en sms’jes verzenden optioneel erbij kopen, voor een klein extra maandelijks bedrag. De databundels voor internetten op je smartphone lopen van 500MB tot en met 6000MB. Voor de meeste mensen is dit meer dan voldoende.

Naar de Hollandsnieuwe website – bekijk alle sim only abonnementen

Verlengen bij Hollandsnieuwe - sim only

Wil je je mobiele abonnement verlengen bij de provider Hollandsnieuwe, en ben je hier op dit moment al klant? Dat is prima mogelijk. Het maakt daarbij niet uit of je huidige contract met toestel is of sim only, verlengen kan gewoon.

Doe het volgende om je abonnement te verlengen:

Door te verlengen kun je doorgaans een betere (data)bundel krijgen dan dat je nu al hebt, voor hetzelfde geld, of zelfs voor minder geld. In het geval je je abonnement verlengt bij Hollandsnieuwe heb je geen aansluitkosten, immers je bent dan al aangesloten op het mobiele netwerk van deze provider.

Overstappen naar Hollandsnieuwe in een abonnement zonder toestel

Wil je van een andere provider overstappen naar Hollandsnieuwe, dan is dat uiteraard ook mogelijk, en het is vaak al ruim voor de einddatum van je huidige contract mogelijk om de overstap in gang te zetten. Handel als volgt:

  • Ga naar de vergelijker hierboven
  • Kies het Hollandsnieuwe abonnement (zonder telefoon) dat je af zou willen sluiten
  • Sluit het sim only abonnement daadwerkelijk af en kies bij het bestelproces bij nummerbehoud ‘ja’ (als je je huidige 06 wilt houden) en kies anders voor ‘nee’

Zelf opzeggen bij je huidige telecomprovider is doorgaans niet gewenst. Dit kan ervoor zorgen dat je je huidige 06 telefoonnummer kwijtraakt. Het beste is om je nieuwe provider je huidige telefoonabonnement te laten opzeggen. Dit wordt automatisch voor je geregeld als je een abonnement aangaat bij Hollandsnieuwe (mits je bij nummerbehoud ‘ja’ aangeeft), en je huidige abonnement nog ergens anders loopt.

Een zakelijk Hollandsnieuwe sim only abonnement afsluiten

De provider heeft geen apart zakelijk gedeelte op de website, maar bij het afsluiten van een abonnement bij Hollandsnieuwe kun je wel gewoon aangeven of je een consument bent of een zakelijke gebruiker. Kies je voor zakelijk dan kun je het (sim only) abonnement op de naam van je bedrijf laten stellen. De facturen van de provider worden dan ook op naam van je bedrijf gesteld.

Bekijk de website van Hollandsnieuwe

Zakelijke website Vodafone bekijken