Back to Top

Zakelijke mobiele telefoonabonnementen (maandelijks opzegbaar)

Zakelijk één of meerdere maandelijks opzegbare telefoonabonnementen afsluiten is mogelijk bij een aantal providers, namelijk bij KPN, T-Mobile, Robin Mobile en Youfone. Het is zakelijk alleen mogelijk om een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement af te sluiten. Een abonnement met toestel heeft zakelijk namelijk ten minste een looptijd van 1 jaar.

Het grote voordeel van een telefoonabonnement met een looptijd van 1 maand is de flexibiliteit. Je kunt na een maand alweer overstappen naar een andere provider, als je dat zou wensen. Kies je voor een langere looptijd dan dien je minimaal 1 jaar te kiezen. De extra kosten voor een abonnement dat je elke maand kunt opzeggen zijn beperkt, en bij de meeste providers slechts zo’n 1-2 euro extra ten opzichte van een abonnement met een looptijd van 1 of 2 jaar.

Vergelijk nu zelf de zakelijke abonnementen zonder toestel, die maandelijks opzegbaar zijn!

KPN

Bij KPN kun je als ondernemer terecht voor een maandelijks opzegbaar telefoonabonnement zonder toestel. Je kunt per order meerdere Sim Only’s bestellen, handig dus als je meerdere medewerkers hebt waarvoor je een abonnement zonder telefoon wilt bestellen. Je kunt zowel als kleine ondernemer bij KPN terecht (bijvoorbeeld als ZZP’er) en als ondernemer met een groter of groot bedrijf.

KPN heeft diverse soorten bundels die zijn te krijgen bij een maandabonnement.

>Ga naar de zakelijke KPN abonnementen zonder toestel

T-Mobile

T-Mobile biedt ondernemers ook de mogelijkheid om zakelijk een telefoonabonnement af te sluiten (zonder toestel), dat na een maand alweer kan worden opgezegd.

Als ondernemer kun je bij T-Mobile maximaal 5 abonnementen tegelijk afsluiten (in één order). Heb je meer dan 5 telefooncontracten nodig, doorloop het bestelproces dan nogmaals.

>Ga naar de zakelijke T-Mobile abonnementen zonder toestel

Youfone

Youfone is gespecialiseerd in het aanbieden van telefooncontracten zonder telefoon. Ook bij deze provider kun je opteren voor een maandelijks op te zeggen telefoonabonnement. Er zijn twee soorten belbundels, waarvan één met onbeperkt bellen. Bij de databundels zijn er vijf mogelijkheden. Geen data is ook mogelijk bij Youfone. Uiteraard is dit goedkoper dan een bundel met data.

Youfone geeft je de mogelijkheid om maximaal 8 telefoonabonnementen in één bestelling te doen.

>Ga naar de zakelijke Youfone abonnementen zonder toestel

Robin Mobile

De zakelijke abonnementen van Robin Mobile zijn per definitie maandelijks op te zeggen, aangezien deze provider überhaupt niet actief is in abonnementen met een looptijd van 1 en 2 jaar, ook niet op de markt voor particulieren. Robin biedt ondernemers 3 soorten abonnementen / bundels aan, waarbij uitsluitend de geboden Internetsnelheid verschilt. Alle bundels komen met onbeperkt bellen, Internet en sms.

Je kunt per bestelling slechts één zakelijk abonnement afsluiten bij Robin. Wil je er meerdere, doorloop het bestelproces op de website dan meerdere keren.

>Ga naar de zakelijke Robin Mobile abonnementen zonder toestel