Back to Top

Abonnement zonder telefoon Vodafone – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder toestel

Welkom op de Vodafone pagina. Hieronder vind je de vergelijker voor abonnementen zonder toestel van deze provider. Kies daarbij uit sim only’s met een looptijd van 2 jaar en 1 jaar. Vergelijk de Vodafone abonnementen en aanbiedingen nu zelf en ga voor het meest passende abonnement, met de laagste prijs!

 

De Sim only abonnementen van Vodafone; eigenschappen en kenmerken

De sim only’s van Vodafone komen overeen met de gewone telefoonabonnementen van deze provider. Er zijn zeven bundelsoorten, waarbij er drie binnen de RED soort vallen en vier binnen de Start soort. De RED abonnementen zijn de uitgebreidere abonnementen, waarbij je standaard onbeperkt belt, en 3, 10 of 20GB aan data krijgt. De Start sim only telefoonabonnementen hebben 150 of 300 belminuten en hebben 0MB, 500MB, 1000MB of 2000MB aan data.

Naar de Vodafone website - alle sim only abonnementen bekijken

Verlengen bij Vodafone in een sim only

Wil je verlengen bij de provider Vodafone (en zit je op dit moment al bij deze provider met een mobiel abonnement) dan kan dat natuurlijk. Doe het volgende om je abonnement te verlengen:

Verlengen is een doeltreffende keuze, je hebt er geen werken en omkijken naar en je 06 nummer blijft altijd behouden. Verder blijft je dus ook gewoon bereikbaar en komt er nauwelijks administratie bij kijken. Als je door wil gaan met dezelfde provider (bijvoorbeeld dus met Vodafone) dan is het meestal aantrekkelijk om een verlengdeal te sluiten en niet na de einddatum door te gaan met je oude / huidige telefooncontract (onder de oude voorwaarden en tarieven). Nieuwe abonnementen hebben namelijk meestal betere voorwaarden en betere tarieven. Je kunt vaak meer data/MB’s krijgen, voor minder geld. En hetzelfde geldt voor de belminuten / belbundels.

Overstappen naar Vodafone in een abonnement zonder telefoon

Overstappen naar Vodafone is natuurlijk altijd mogelijk (en dat kan bijvoorbeeld in een abo zonder toestel). Als je dit wenst, doe dan het volgende:

  • Ga naar de vergelijker hierboven
  • Kies het Vodafone abonnement (zonder toestel) dat je af wil sluiten
  • Sluit het abonnement af en kies bij het bestelproces bij nummerbehoud ‘ja’ (als je je huidige 06 wilt houden) of ‘nee’

Vodafone regelt vervolgens dat je huidige telefoonabonnement (bij je huidige provider) wordt opgezegd. Zelf opzeggen bij je huidige telecomprovider is over het algemeen niet verstandig… Dit kan namelijk leiden tot verlies van je huidige 06 nummer (iets wat veel mensen niet wenselijk vinden). Het beste is om je nieuwe provider je huidige contract te laten opzeggen. Dit wordt automatisch voor je geregeld als je een contract afsluit bij Vodafone, en je huidige abonnement nog ergens anders loopt.

Een zakelijk Vodafone sim only abonnement afsluiten

Vodafone richt zich ook op de zakelijke markt, en heeft net als KPN en T-Mobile een apart gedeelte hiervoor ingericht op haar website. Vodafone is de enige onder de providers die onderscheidt maakt tussen drie soorten bedrijven.

Kleinbedrijf:

Je hebt een klein bedrijf als er 1 tot 49 mensen werken in je bedrijf. Dit is bijvoorbeeld vaak zo bij de eenmanszaak en de V.O.F., maar dit geldt ook voor vele B.V.’s (rechtspersonen). Voor dit soort bedrijven biedt Vodafone uitstekende aanbiedingen voor abonnementen, met en zonder telefoon. Daar is er ook een adviestool beschikbaar op de zakelijk site van Vodafone, en natuurlijk heb je de mogelijkheid om te verlengen en om over te stappen.

Middenbedrijf en grootbedrijf:

Als je bedrijf 50-249 telt, dan bevindt je je in het middensegment qua bedrijfsgrootte, en met 250 of meer medewerkers is sprake van een groot bedrijf. In dat geval is het beste om een afspraak te maken met Vodafone, om de maatwerk mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Bekijk de zakelijke website van Vodafone