Back to Top

Mobiel abonnement zonder telefoon 50 Plus Mobiel – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder toestel

Hieronder vind je de vergelijker voor abonnementen zonder telefoon van 50 Plus Mobiel. Vind zelf het goedkoopste mobiele telefoonabonnement van 50 Plus Mobiel zonder toestel met een looptijd van 1 of 2 jaar. Vergelijk nu zelf en sluit het beste abonnement af, tegen de laagste prijs!

 

Telefoonabonnement zonder telefoon van 50 Plus Mobiel

50 Plus Mobiel is een kleinere provider en maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone. Deze provider biedt telefoonabonnementen zonder telefoon aan – ook aan consumenten die de leeftijd van 50 of ouder nog niet bereikt hebben. De looptijd van de abonnementen is bij 50 Plus Mobiel altijd één of twee jaar. Je hebt de mogelijkheid om verschillende bundels te kiezen.

Soorten mobiele abonnementen 50 Plus Mobiel zonder telefoon

Bij 50 Plus Mobiel krijg je veel mogelijkheden om zelf een bundel samen te stellen. In het bestelproces begin je eerst met het samenstellen van je supersnelle 4G+ maandbundel. Daarbij is de kleinste maandbundel 1500 MB en de grootste maandbundel 12 GB. Als je amper gebruikmaakt van mobiel internet, is zo’n kleine maandbundel een aantrekkelijke optie als je opteert voor een abonnement zonder telefoon.

Over het algemeen kiezen de klanten van 50 Plus Mobiel vooral voor de 8 GB databundel. Daarmee is het mogelijk om filmpjes te bekijken op YouTube en muziek te luisteren via een streamingdienst. Je kunt veel data verbruiken zonder dat je meteen geconfronteerd wordt met torenhoger kosten.

Verder biedt 50 Plus Mobiel altijd onbeperkt bellen en sms’en aan. Er is geen andere bundel beschikbaar dan de onbeperkte bundel. Zo kun je met een gerust hart naar al je vrienden en familie bellen, zonder dat het in de papieren loopt. Ten slotte kun je kiezen voor extra gemak, zoals de Buiten Bundel Buffer. Een sim only / abonnement zonder toestel heeft een data bundel die op kan raken. Met de Buiten Bundel Buffer wordt er een dataplafond afgesloten waar je nooit overheen kan gaan. Bovendien krijg je 500 MB buffer, zodat je nooit last hebt van onverwachte kosten. Deze extra kost slechts 0,50 euro en is dus het overwegen waard.

Verlengen in een nieuw mobiel abonnement bij deze provider

50 Plus Mobiel maakt gebruik van het snelle netwerk van Vodafone en biedt bovendien overzichtelijke bundels aan. Daardoor zijn er veel consumenten tevreden over deze provider. Mocht je graag je 50+ telefoon abonnement willen verlengen, dan biedt 50 Plus deze mogelijkheid. Je mag je contract vanaf 4 maanden voor de verloopdatum verlengen. Vanaf het moment dat je contract verloopt, kun je dan gebruikmaken van je nieuwe bundels tegen de nieuwe prijzen.

Het is in principe altijd aan te raden om vlak voor het aflopen van je huidige abonnement je contract te verlengen. De providers veranderen vaak hun bundels, waardoor de prijzen lager zijn en je meer waar voor je geld krijgt. Als je je abonnement niet verlengt, wordt het een maandelijks opzegbaar abonnement met de prijzen en bundels die je nu hebt. Dit is vaak niet voordeliger dan het verlengen van een nieuw contract. Zo werkt dat overigens bij de meeste telefoonabonnementen die providers aanbieden.

Het verlengen van je mobiele abonnement moet je bij 50 Plus Mobiel zelf doen. Gebruik de vergelijker hierboven om je gewenste abonnement af te sluiten. Bij het verlengen van je 50 Plus Mobiel telefoonabonnement kun je aangeven dat je al klant bent. Je abonnement wordt dan verlengd. De ingangsdatum van je nieuwe contract is meteen nadat je oude contract is afgelopen.

Overstappen van een andere provider naar 50 Plus Mobiel - in diverse telefoonabonnementen mogelijk

Ben je niet meer tevreden over je eigen provider en wil je eens overstappen naar 50 Plus Mobiel? Dat kan gewoon met je eigen vertrouwde nummer. Het behouden van je nummer is namelijk gratis als je in het bestelproces kiest voor nummerbehoud.

Maak je momenteel gebruik van een Prepaid abonnement? Dan kun je direct overstappen naar een mobiel abonnement zonder toestel van 50 Plus Mobiel. Als je momenteel een abonnement bij een andere aanbieder hebt, kun je pas in de laatste 4 maanden van het contract de overstap naar 50 Plus Mobiel in gang zetten. Het is ook mogelijk om het abonnement bij je oude provider af te kopen, maar dit is vaak een stuk duurder omdat de kortingen dan vervallen.

In de vergelijker hierboven kun je je abonnement samenstellen. Daarna kun je je bestelling in gang zetten. Kies je voor nummerbehoud? Dan neemt 50 Plus Mobiel het telefoonnummer over zodra je oude contract verlopen is. Hiervoor moet je wel een code bevestigen per SMS. Je krijgt van tevoren een simkaart toegestuurd. Nummerbehoud is volledig gratis. Uiteraard kun je ook kiezen voor een nieuw telefoonnummer.

Zakelijk een telefoonabonnement afsluiten bij Vodafone (50+ Mobiel biedt dit niet aan)

50 Plus Mobiel is een provider voor consumenten. Daarom biedt deze provider geen zakelijke telefoonabonnementen aan. Mocht je toch een zakelijk mobiel abonnement zonder telefoon willen afsluiten, dan kun je dit doen bij Vodafone. 50 Plus Mobiel maakt namelijk gebruik van dit netwerk. Ben je op zoek naar een goedkoper zakelijk abonnement zonder toestel? Dan kun je ook kiezen voor het aanbod van Hollandsnieuwe. Deze provider maakt ook gebruik van het netwerk van Vodafone, maar biedt abonnementen aan tegen lagere prijzen. Bij deze provider kun je een zakelijk abonnement met een looptijd van 2 jaar, 1 jaar of maandelijks opzegbaar afsluiten.

> Vergelijk zakelijke Vodafone abonnementen zonder telefoon

> Vergelijk zakelijke Vodafone abonnementen met telefoon

Toch een mobiel abonnement met toestel? Vergelijk de beste deals

Had je toch wel graag een mobiel abonnement met toestel gewild, en niet een abonnement zonder toestel van 50 Plus Mobiel? Dan is 50 Plus Mobiel niet de beste keuze voor jou. De provider biedt namelijk alleen maar sim only abonnementen aan. Je kunt wel een mobiel abonnement met toestel afsluiten bij Vodafone, het netwerk waarvan deze provider gebruikmaakt. Verder biedt ook een andere provider op het Vodafone netwerk mobiele abonnementen met toestel aan. Hollandsnieuwe biedt bijvoorbeeld de nieuwste iPhone aan vanaf iets meer dan 30 euro per maand bij een tweejarig contract.

Als je een mobiel abonnement met smartphone bij een andere provider afsluit, dien je er rekening mee te houden dat je in sommige gevallen een eenmalige betaling moet doen. Bovendien zijn de maandlasten hoger, doordat je ook het mobiele abonnement moet afbetalen, naast de kosten van je mobiele abonnement.

> Vergelijk abonnementen met toestel