Back to Top

Abonnement zonder telefoon T-Mobile – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder toestel

Welkom op de T-Mobile pagina van deze website. Hieronder vind je de vergelijker voor sim only abonnementen van deze provider. Je kunt kiezen uit abonnementen met een looptijd van 1 en 2 jaar. Zoals je ziet zijn er veel verschillende soorten sim only’s die T-Mobile aanbiedt. Vergelijk nu zelf en sluit het beste abonnement af, tegen de laagste prijs!

 

Wat heeft deze provider jou te bieden?

T-mobile heeft jou en andere telecom consumenten heel veel te bieden. Naast de abonnementen zonder een telefoon (die je hierboven in de vergelijker vindt) kun je ook terecht voor allerlei soorten abonnementen met telefoon. Denk daarbij een smartphone abonnementen met een iPhone, Huawei, Samsung, LG, Motorola of Sony toestel.

De vergelijker op deze pagina biedt je een goede vergelijking voor de sim only’s van T-Mobile, voor 1 jaar en 2 jaar. Je kunt daarbij kiezen uit Basis Sim only en Go Sim only. De eerst genoemde soort sim only abonnementen zonder toestel komen met 0, 500MB, 1000MB of 2000MB aan data en 150 of 300 belminuten. Met Go Sim only gaat de telecomgigant een stap verder. Bij deze telefoon abonnementen is het namelijk mogelijk om 5GB of 10 GB aan data te krijgen, of zelfs onbeperkte data / internet voor je smartphone. Bij deze sim only contracten is onbeperkt bellen bovendien inbegrepen.

Naar de T-Mobile website - bekijk alle abonnementen zonder toestel

Overstappen naar T-Mobile

Overstappen kan zowel binnen deze provider (als je al klant bent bij dit bedrijf) als van een andere provider naar T-Mobile. In beide gevallen is dit uiterst simpel. Nummerbehoud is bij overstappen binnen T-Mobile (van prepaid naar een abonnement of omgekeerd) eigenlijk nooit een issue. Wil je van een andere provider overstappen naar deze provider, dan moet je bij het bestelproces even aangeven dat je je nummer wil behouden, als je dit tenminste wenst. T-Mobile zal dan je oude abonnement opzeggen bij je huidige provider. Als je je huidige mobiele telefoonnummer wil behouden is het belangrijk dat je je huidige contract (niet zijnde bij T-mobile) niet zelf opzegt.

Zakelijk een abonnement afsluiten bij T-Mobile

Anders dan sommige andere providers richt T-Mobile zich ook sterk op de markt voor zakelijke gebruikers. Op de website van deze provider vind je vrij eenvoudig het zakelijke tabje. Als je daarop klikt dan schakel je door naar de zakelijke website van T-Mobile, waar je alle zakelijke oplossingen kunt vinden die deze provider te bieden heeft. Het aanbod voor deze markt komt voor een groot gedeelte overeen met het aanbod voor de consumenten markt. Zo kun je ook als bedrijf zijnde kiezen voor sim only abonnementen (zonder telefoon) en voor abonnementen met toestel.

Bekijk de zakelijke T-Mobile abonnementen zonder toestel

Bekijk de zakelijke T-Mobile abonnementen met toestel

Bij abonnementen met toestel kun je kiezen uit een contractuele looptijd van 1 en 2 jaar. Voor sim only heb je ook nog de mogelijkheid om voor 1 maand te gaan. De bundels voor bedrijven zijn anders dan voor consumenten. Zo kon je in 2018 kiezen uit 2GB met onbeperkt bellen, 8GB met onbeperkt bellen of onbeperkt internet en bellen. Dit gold dan zowel voor de abonnementen met als zonder telefoon.