Back to Top

Mobiel abonnement zonder telefoon T-Mobile – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder toestel

Hieronder vind je de vergelijker voor abonnementen zonder telefoon van T-Mobile. Vind zelf het goedkoopste mobiele telefoonabonnement van T-Mobile zonder toestel met een looptijd van 1 of 2 jaar. Vergelijk nu zelf en sluit het beste abonnement af, tegen de laagste prijs!

Noot: T-Mobile en Tele2 zijn in september 2023 verdergegaan onder de nieuwe naam Odido. Om die reden zie je hieronder het aanbod van Odido.

 

Telefoon abonnement zonder telefoon van T-Mobile

Het is lang niet altijd nodig om een telefoonabonnement af te sluiten waarbij je ook een mobiele telefoon ontvangt. Bijvoorbeeld als je nog een mobiel toestel hebt die nog wel één of twee jaar mee kan. Bovendien hoef je de smartphone dan niet af te betalen, waardoor je goedkoper uit bent met de maandlasten. Het kan dus erg nuttig zijn om een telefoonabonnement zonder telefoon af te sluiten. Eén van de grootste providers van Nederland is T-Mobile. Deze provider heeft een eigen snel en betrouwbaar netwerk. Bij de provider kun je als particulier alleen een abonnement met een looptijd van één of twee jaar afsluiten.

> Rechtstreeks bij T-Mobile mobiele abonnementen vergelijken

Soorten mobiele abonnementen T-Mobile zonder toestel

Op zoek naar een nieuw abonnement zonder telefoon van T-Mobile? Dan kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Over het algemeen biedt deze provider abonnementen aan met een onbeperkt aantal belminuten of sms’jes. Je kunt bij een onbeperkt-bellen-bundel ook onbeperkt sms’jes versturen. Verder heb je bij deze provider een databundel van minimaal 1 GB op het snelle 5G-netwerk.

Heb je geen onbeperkte belbundel nodig? Dan kun je ook kiezen voor een telefoon-abonnement met minder belminuten of sms’jes. De belbundel is minder 120 belminuten groot. Er zijn geen andere opties om een grotere belbundel te kiezen, tenzij je kiest voor Unlimited bellen. Wel kun je kiezen voor een andere internetbundel. Zo kun je in plaats van 1 GB ook kiezen voor 3 GB, 10 GB of 20 GB. Als dat nog niet genoeg is, is het Unlimited-abonnement de beste keuze. Deze telefoonabonnementen zonder toestel zijn ook af te sluiten met een looptijd van 1 jaar. Voor particulieren is het niet mogelijk om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten.

Binnen deze abonnementen kun je je GB’s gebruiken in Nederland en de EU en kun je gebruikmaken van het snellere 5G-netwerk als je een telefoon hebt die dat ondersteunt. Bij Unlimited kun je onbeperkt in Nederland en de EU bellen en heb je 120 belminuten van Nederland naar de EU. Bij Unlimited plus kun je onbeperkt van en naar de EU bellen en heb je 35 GB data in de EU. Je kunt eventueel ook kiezen voor Unlimited & Entertainment, waarbij je ook een bundel voor Netflix Standaard en Videoland Plus hebt.

> Direct bij T-Mobile mobiele abonnementen vergelijken

Verlengen in een nieuw mobiel telefoon abonnement bij deze provider

Als je al een abonnement hebt bij T-Mobile en deze bijna is afgelopen, kun je het best overwegen om je abonnement te verlengen. Over het algemeen is het verlengen van je abonnement namelijk een stuk goedkoper dan niets doen. Dit betekent dat je het oude tarief blijft betalen en gebruik kunt maken van je bundel zoals deze nu is. Maar dat is in de praktijk lang niet altijd voordelig. T-Mobile is regelmatig bezig met het vervangen van de abonnementen.

Daardoor ben je doorgaans een stuk goedkoper uit als je een abonnement verlengt met één of twee jaar. Je kunt dan ook meteen gebruikmaken van de nieuwste abonnementen, tegen de meest gunstige tarieven. Zo heb je een grotere databundel en meer belminuten voor hetzelfde geld of betaal je zelfs minder. Het is al mogelijk om vier maanden voor het einde van het contract met één of twee jaar te verlengen.

Overstappen van een andere mobiele provider naar T-Mobile in diverse telefoonabonnementen

Heb je nu een abonnement bij een andere provider en is deze bijna afgelopen? Dan is het tijd om rond te kijken naar de meest gunstige mobiele abonnementen. Als je nu niet tevreden bent met de dekking of service van de telefoonprovider met wie je nu een abonnement hebt afgesloten, kun je het best vlak voor het aflopen van het contract kijken naar de alternatieven. De looptijd is bij T-Mobile meteen één jaar of twee jaar. Maar dat is bij deze provider geen probleem, want er is een mogelijkheid om het netwerk eerst een maand te testen, zonder dat je ergens aan vast zit.

Zo kun je zelf ervaren hoe het is om gebruik te maken van het meest bekroonde mobiele netwerk. T-Mobile kwam vijf keer eerder op rij als beste uit de test. Bovendien ben je altijd online, zonder dat je last hebt van extra kosten. Je kunt gratis gebruikmaken van het internet, tegen een lagere snelheid. Op die manier voorkom je dat je buiten bundel internet en daardoor geconfronteerd wordt met een torenhoge rekening. Veel andere providers hebben deze mogelijkheid niet.

Bovendien kun je bij T-Mobile zelf kiezen of je meer of minder data wilt. De databundel kun je namelijk maandelijks zowel omhoog als omlaag bijstellen. Verder heb je als nieuwe klant van T-Mobile de mogelijkheid gebruik te maken van de T-Mobile app, waarin je het mobiele verbruik controleert, facturen kunt inzien en aanpassingen kunt maken aan je abonnement.

Bij T-Mobile is het mogelijk gebruik te maken van de overstapservice. De nieuwe provider zegt dan het abonnement bij je oude provider op. Eventueel kun je ook nummerbehoud inschakelen, zodat je je bestaande telefoonnummer kunt verhuizen naar T-Mobile. Het is wel belangrijk om de opzegtermijn van je oude provider in de gaten te houden. Bovendien kun je een boete van je oude provider krijgen als je te vroeg opzegt. Lees dus goed de voorwaarden door voordat je overstapt.

Zakelijk een telefoonabonnement afsluiten bij T-Mobile

T-Mobile biedt niet alleen particulier mobiele abonnementen, maar ook zakelijke telefoonabonnementen aan. In tegenstelling tot bij de particuliere abonnementen, kun je bij een zakelijk abonnement ook kiezen voor een looptijd van één maand. Daarvoor betaal je wel een klein bedrag per maand extra. Vervolgens heb je de keuze tussen verschillende bundels. Onbeperkt bellen zit altijd inbegrepen binnen de bundel.

De verschillende bundels bestaan uit een hoeveelheid data. Zo kun je kiezen voor 3 GB, 9 GB of 16 GB dataverkeer per maand. Als dat niet voldoende is, kun je ook kiezen voor een Unlimited bundel. Bij T-Mobile zakelijk profiteer je bij de Unlimited-bundels van het snellere en stabielere 5G-netwerk. De bundels zien er ook anders uit. Met Unlimited kun je namelijk niet alleen naar de EU en de VS onbeperkt bellen en sms’en, maar kun je in de EU en VS 35 GB internet verbruiken + onbeperkt bellen en sms’en. Verder kun je zowel vanuit en naar de EU en de VS onbeperkt bellen en internetten.

Met Unlimited Plus heb je zelfs de beschikking over een telefoonabonnement met 70 GB dataverkeer in de EU en de Verenigde Staten en sluit je meteen een Bellen Wereld-abonnement af. Deze abonnementen zijn ook beschikbaar in combinatie met een toestel.

> Bekijk de zakelijke T-Mobile abonnementen zonder toestel

> Bekijk de zakelijke T-Mobile abonnementen met toestel

Toch een mobiel abonnement met toestel? Vergelijk de beste deals

Had je toch liever een mobiel telefoonabonnement met telefoon gewild? Geen probleem, ook dat is mogelijk. T-Mobile maakt het mogelijk om een mobiel abonnement met toestel af te sluiten. Zo vind je onder meer abonnementen in combinatie met de nieuwste iPhone, Samsung, OPPO of ander toestel. Er zijn regelmatig mooie aanbiedingen, waarbij je meer waar voor je geld krijgt. Houd er wel rekening mee dat je met zo’n telefoonabonnement duurder uit bent dan als je kiest voor een mobiel sim only abonnement.

> Vergelijk mobiele abonnementen met toestel van T-Mobile