Back to Top

Abonnement zonder telefoon KPN – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder toestel

Welkom op de KPN abonnementen pagina. Hieronder vind je de vergelijker voor sim only abonnementen van deze telecomprovider. Je kunt kiezen uit telefoonabonnementen met een looptijd van 1 en 2 jaar. Vergelijk de KPN abonnementen zonder toestel nu ga voor de beste aanbieding voor de laagste prijs!

 

Wat heeft telecomprovider KPN jou te bieden?

KPN is misschien wel de meest bekende provider van Nederland. Daarnaast heeft KPN ook het grootste aantal mobiele abonnees in Nederland. Dit zijn er maar liefst meer dan 5 miljoen. Meer dan 50% hiervan neemt ‘gecombineerde diensten’ van bij de provider. Denk hierbij aan een KPN totaalpakket, waarbij het mobiele abonnement in het totale pakket voor tv, internet en mobiel is inbegrepen. Vorenstaande mag vertrouwen geven om je mobiele abonnement (zonder toestel, of met) af te sluiten bij deze telecomprovider!

De provider heeft qua contractduur twee mogelijkheden bij de sim only abonnementen. Er kan worden gekozen voor 1 jaar, of voor een dubbele termijn van 2 jaar. Net wat de consument prettig vindt. Het goedkoopste sim only (zonder toestel) abonnement kan bij KPN al worden afgesloten voor 14,50 euro per maand, uitgaande van een contract voor 24 maanden. De data hoeveelheden bij de sim only abonnementen liggen tussen de 0 en de 50GB. Daarmee is er voor iedereen een geschikte data hoeveelheid te kiezen, zodat er altijd zorgeloos kan worden geïnternet. De meeste abonnementen zonder toestel van KPN komen ook met onbeperkt gebruik wat betreft bellen. Alleen de goedkoopste sim only’s hebben een kleine belbundel van 150 en 200 belminuten.

Afhankelijk van het soort producten dat je al hebt bij KPN en/of XS4all (op jouw huisadres) kun je een leuke maandelijkse korting krijgen van 5 euro op je lasten bij de provider. Daarmee beloont het bedrijf klanten die loyaal zijn. Niet zo gek dus, dat meer dan 50% van de mobiele klanten ook andere telecom producten bij KPN afneemt!

Naar de KPN website - alle abonnementen zonder toestel bekijken

Sim only meestal goedkoper

Sim only (dus een abonnement bij een provider als KPN) zonder een nieuw toestel is altijd de goedkoopste oplossing als je een nieuw mobiel abonnement wil afsluiten. Het alternatief is namelijk een abonnement met smartphone, en voor die nieuwe smartphone betaal je de aanschafkosten. Deze worden vaak meegenomen in de financiering bij het abonnement. Gevolg is dan dat de totale maandlasten hoger zijn. Alleen als je je toestel volledig afbetaalt, al direct bij het opstarten van je telefoonabonnement, maakt het doorgaans geen verschil of je een abonnement met toestel neemt of juist zonder een nieuwe smartphone.

Twee mogelijkheden: overstappen naar KPN, of verlengen voor 1 of 2 jaar

Overstappen naar KPN vanaf een andere provider is altijd mogelijk. Handel in dat geval als volgt:

  • Ga naar de vergelijker hierboven
  • Kies het juiste abonnement
  • Sluit het abonnement af en kies bij het bestelproces bij nummerbehoud ‘ja’ of ‘nee’, afhankelijk van wat je wenst.

KPN regelt dan vervolgens dat je huidige abonnement (met of zonder toestel) bij je huidige provider wordt opgezegd. Zelf hoef je de opzegging bij je oude provider niet te doen dus.

Verlengen bij KPN (als je hier al een mobiel abonnement hebt) kan natuurlijk ook. Doe dan het volgende:

Een zakelijk KPN abonnement afsluiten (na vergelijken)

Uiteraard kun je van een grote provider als KPN verwachten dat er ook genoeg zakelijke opties worden aangeboden. Je voor een zakelijk abonnement zonder telefoon of juist met doorklikken naar de (aparte) zakelijke site van de telecomprovider.

Bekijk de zakelijke KPN abonnementen zonder toestel

Bekijk de zakelijke KPN abonnementen met toestel

De abonnementen die de provider aan zakelijke consumenten aanbiedt komen nagenoeg overeen met de telefoonabonnementen voor de consumentenmarkt. Er zijn weer 6 abonnementsvormen waaruit je kunt kiezen, en de 4 meest uitgebreide abonnementen komen met onbeperkt bellen. Ook de databundels lopen van 0GB tot en met 50GB, bij het zwaarste KPN abonnement. Verder zijn de zakelijk prijzen min of meer gelijk aan de consumentenprijzen, hoewel op de zakelijke KPN website prijzen worden getoond zonder BTW, zoals gebruikelijk in het bedrijfsverkeer.