Back to Top

Abonnementen zonder toestel met onbeperkt bellen – telefoonabonnementen met onbeperkte belminuten

Vergelijk hieronder abonnementen met onbeperkt bellen (en Internet). Steeds meer providers bieden dit aan, en steeds meer sim only abonnementsvormen komen (standaard) al met een onbeperkte hoeveelheid belminuten. Vergelijk onderstaande aanbiedingen nu op prijs, en pak de beste deal van de provider van je keuze! Je kunt verlengen of voor een nieuwe provider kiezen.

 

Welke providers bieden onbeperkt bellen bij een abonnement zonder telefoon aan?

Goed nieuws, want alle providers bieden bundels aan met onbeperkte belminuten! Je kunt hiervoor terecht bij de gewone providers zoals KPN, T-Mobile, Ben, Tele2, Hollandsnieuwe, Telfort en Vodafone, maar ook bij de telecomproviders die alleen sim only abonnementen aanbieden, dus bij Lebara, Youfone, Simpel, Simyo en Robin mobile.

De manieren waarop de gevestigde providers hun bundels inkleden verschillen nogal, en sommige providers bieden maar één sim only abonnementsvorm aan waarbinnen je onbeperkt gebruik kunt maken van bellen met je smartphone. Het is daarom goed om via de bovenstaande vergelijker te bekijken welk soort telefoonabonnement jou het beste past, en wat de overige condities zijn van het sim only telefooncontract.

Bij Youfone kies je de belbundel bijvoorbeeld los van de databundel, dus kun je onbeperkte minuten combineren met diverse hoeveelheden aan data. Bij Simpel.nl zijn onbeperkte belminuten gekoppeld aan een vaste hoeveelheid data. De T-mobile abonnementen zonder telefoon komen bij Go Sim only standaard met vrij bellen, maar bij Basis sim only is dat dan weer niet het geval. Vodafone hanteert een soortgelijke opzet als T-Mobile, de ‘Start contracten’ hebben vaste hoeveelheden aan belminuten, en de betere RED Vodafone abonnementen komen wel met onbeperkt gebruik voor bellen.

Het loont de moeite om per provider na gaan welke aanbiedingen er zijn, en tegen welke prijs je een abonnement kunt afsluiten, voor 1 jaar, 2 jaar of 1 maand. De bovenstaande vergelijker laat jou steeds zien hoe dit zit voor telefoonabonnementen (sim only) met onbeperkt bellen. Pas desgewenst de filters aan om de resultaten en aanbiedingen meer op maat te maken.

De prijs voor onbeperkte belminuten binnen je sim only

Op dit moment is het al mogelijk om een sim only met een onbeperkte mogelijkheid voor bellen af te sluiten, met daarbij een maandelijkse last van minder dan 10 euro per maand. Ben, Simpel en Youfone zitten op dit moment onder de 10 euro per maand voor dit soort telefooncontracten. Dit zijn dan eigenlijk wel altijd contracten met een looptijd van 2 jaar, en niet van 1 jaar of 1 maand. 2-jarige contracten zijn (binnen 1 provider bekeken) namelijk meestal goedkoper dan contracten met een kortere looptijd. Uiteraard is het wel zo dat een lage prijs meestal ook betekent dat je minder krijgt binnen zulke contracten. Het kan bijvoorbeeld betekenen dat je in dat geval relatief weinig data erbij krijgt. Gelukkig kun je met onze vergelijker eenvoudig hierop bijsturen, als je toch meer data nodig hebt pas je dit eenvoudig aan bij de filters.