Back to Top

Zakelijke abonnementen met toestel vergelijken

Wil je één of meerdere zakelijke mobiele telefoonabonnementen met telefoon? Dan zit je op deze pagina goed. Hieronder vind je de providers die zich richten op het aanbieden van zakelijke telefoonabonnementen met toestel.

Je hebt op dit moment keuze uit 5 providers die zakelijke telefoonabonnementen met smartphones aanbieden. Heb je als ondernemer één abonnement nodig, dan kun je bij al deze providers terecht. Wil je meerdere aansluitingen (bijvoorbeeld voor meerdere medewerkers tegelijk), dan kun bij Vodafone en T-Mobile / Tele2 terecht. Bij KPN en Hollandsnieuwe kun je per bestelling slechts 1 abonnement met toestel afsluiten, of je moet het bestelproces op de website vaker doorlopen.

Vergelijk de smartphone abonnementen die deze providers aanbieden nu zelf:

Vodafone

Vodafone geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen zakelijke telefoon-abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar. Belminuten zijn bij alle Sim Only’s van Vodafone onbeperkt, en voor de hoeveelheid data heeft Vodafone drie opties. Het goede aan de zakelijke Vodafone website is dat je tot 50 telefoonabonnementen in één keer online kunt bestellen, waarbij het niet uitmaakt of dit abonnementen met of zonder toestel zijn.

>Ga naar de zakelijke abonnementen met toestel van Vodafone

T-Mobile

Ben je ondernemer, dan kan ook T-Mobile je verder helpen als je op zoek bent naar een telefoonabonnement met toestel.

Zakelijk een abonnement met telefoon aangaan kan bij deze provider voor 2 jaar of 1 jaar. Er zijn drie soorten zakelijke bundels, één met beperkte data, één met behoorlijk wat data en één met onbeperkt Internet. Alle zakelijke bundels komen met onbeperkt bellen. T-Mobile stelt je verder in staat om maandelijks je data omlaag of omhoog te zetten.

Je kunt via de zakelijke website van T-Mobile maximaal 5 telefoonabonnementen tegelijk afsluiten (in één bestelling). Heb je meer dan 5 telefoonabonnementen nodig, doorloop het bestelproces dan nogmaals.

>Ga naar de zakelijke abonnementen met toestel van T-Mobile

KPN 

KPN is marktleider in Nederland voor wat betreft het aantal mobiele aansluitingen. Deze provider richt zich naast op zakelijke Sim Only abonnementen ook in bijzondere mate op telefoonabonnementen met toestel. 

De provider heeft een assortiment van ongeveer 50 smartphones, van circa 10 telefoonmerken, waaronder de bekende merken Apple, Samsung, Huawei en LG. KPN biedt zes soorten data bundels. Een bundel zonder data is mogelijk, alsook een bundel met onbeperkt Internet. De looptijden die je kunt kiezen zijn 1 en 2 jaar. 

Wil je meerdere toestellen met abonnement bestellen, dan zul je het bestelproces op de KPN site vaker moeten doorlopen. 

>Ga naar de zakelijke abonnementen met toestel van KPN  

Hollandsnieuwe 

Bij Hollandsnieuwe kun je een zakelijk telefooncontract voor 1 of 2 jaar afsluiten. Er zijn 4 soorten bundels die je kunt kiezen, met een bepaalde hoeveelheid data en belminuten / sms. Per bestelling kun je slechts één abonnement bestellen. Heb je een bedrijf met meerdere medewerkers, en wil je meerdere zakelijke telefoonabonnementen bij deze provider, doorloop het bestelproces dan meerdere keren. Gaat het om vele abonnementen met een toestel die je nodig hebt, dan is het moederbedrijf van Hollandsnieuwe, Vodafone, wellicht een betere partij om telefoonabonnementen te bestellen, aangezien je bij Vodafone online tot 50 abonnementen kunt orderen. 

>Ga naar de zakelijke abonnementen met toestel van Hollandsnieuwe 

Tele2 

Tele2 is begin 2019 samengegaan met T-Mobile. Alle zakelijke diensten op het gebied van mobiele telefonie, waaronder Sim Only en de toestelabonnementen zijn sinds augustus 2019 bij T-Mobile ondergebracht. De website van Tele2 verwijst dan ook door naar de T-Mobile website.

>Ga naar de zakelijke abonnementen met toestel van T-Mobile