Back to Top

Mobiel abonnement zonder telefoon Simyo – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder een telefoon

Hieronder vind je de vergelijker voor abonnementen zonder telefoon van Simyo. Vind zelf het goedkoopste mobiele telefoonabonnement van Simyo zonder toestel met een looptijd van 1 jaar of 1 maand. Vergelijk nu zelf en sluit het beste abonnement af, tegen de laagste prijs!

 

Telefoonabonnement zonder toestel van Simyo

Simyo is een budget aanbieder die zelf geen eigen netwerk heeft. Daarom maakt de provider gebruik van het betrouwbare en snelle netwerk van KPN. Daardoor profiteer je van de eigenschappen van het netwerk van KPN, terwijl je de prijzen van Simyo betaalt. Deze provider biedt je de mogelijkheid om abonnementen af te sluiten met een looptijd van 2 jaar, 1 jaar of een maand. Naast een Simyo abonnement zonder toestel biedt de provider ook een telefoonabonnement met smartphone aan. Dit uiteraard tegen een zeer voordelige prijs.

> Rechtstreeks bij Simyo telefoonabonnementen vergelijken

Soorten abonnementen van Simyo zonder telefoon

Bij Simyo heb je je bundel zelf in de hand. Zo kun je onder meer zelf maandelijks gratis je bundel aanpassen. Handig als je bijvoorbeeld deze maand meer data nodig hebt, maar volgende maand meer thuis bent en gebruikmaakt van je draadloze internet thuis. Ook als je een 2-jarig of 1-jarig Simyo abonnement zonder telefoon hebt, mag je maandelijks je bundels aanpassen. Je kunt kiezen uit verschillende internetbundels.

Zo heb je de goedkoopste internetbundel al vanaf 1 euro per maand, waarbij je 2 GB krijgt. Verder kun je kiezen uit 6 GB data, 10 GB data, 12 GB data of zelfs 15 GB data. Hoe groot je databundel moet zijn, is afhankelijk van je telefoongebruik. Gebruik je je telefoon bijna nooit, maar wil je zeker weten dat je niet buiten bundel internet? Dan is 2 GB genoeg. Ben je iemand die regelmatig zijn socials checkt en daarbij bijvoorbeeld filmpjes op TikTok kijkt? Dan is een telefoonabonnement van Simyo met 10 GB of meer aan databundel een beter idee.

Daarnaast bieden Simyo telefoonabonnementen de mogelijkheid om een bel-en-sms-bundel af te sluiten. Hierbij geldt dat het aantal sms’jes gelijkstaat aan het aantal belminuten. Bel je dus 1 minuut? Dan kost dit 1 sms’je en omgekeerd. Bij Simyo kun je kiezen voor 200 belminuten per maand. Is dat te weinig? Kies dan voor een onbeperkte bundel binnen je abonnement zonder telefoon van Simyo. Ten slotte kun je de looptijd vastzetten op 2 jaar, 1 jaar (1 euro per maand extra) of maandelijks opzegbaar (2 euro per maand extra).

> Direct bij Simyo telefoonabonnementen vergelijken

Verlengen in een nieuw mobiel abonnement bij deze provider

Simyo is jarenlang bekroond tot één van de beste providers van Nederland volgens de Consumentenbond. De kans is dan ook groot dat je tevreden bent over deze provider. Als je abonnement bijna is afgelopen, kun je met een gerust hart een nieuw abonnement afsluiten. Hierbij kun je kiezen voor verschillende looptijden. Zo is het ook mogelijk om je maandelijks opzegbare mobiele abonnement zonder telefoon (of met telefoon) om te zetten in een abonnement met een looptijd van 1 jaar of 2 jaar.

Als je contract is afgelopen, wordt deze stilzwijgend met een maand verlengd. Je behoudt dan de prijzen die je nu betaalt, tegen de bundel die je nu hebt. Maar Simyo introduceert soms nieuwe bundels. Daardoor kun je profiteren van uitgebreidere bundels tegen lagere prijzen. Om deze reden is verlengen vaak een stuk goedkoper dan je oude contract aanhouden.

Verlengen is erg eenvoudig. Kies in de vergelijker hierboven voor het abonnement dat je wilt afsluiten. Geef in de bestelprocedure aan dat je wilt verlengen. Daarna wordt de bestelling in gang gezet en word je op de hoogte gehouden. Je zult er verder weinig van merken, behalve dat je de eerstvolgende maand gebruik kunt maken van je nieuwe bundels tegen de nieuwe prijzen.

Bij Simyo kun je tot 4 maanden voordat je contract afloopt. Je kunt dan kiezen voor het verlengen met 2 jaar of een jaar. De eerstvolgende maand na het afsluiten van het nieuwe contract krijg je de nieuwe bundels tot je beschikking. Deze mag je uiteraard elke maand naar boven of naar beneden aanpassen. Daarmee heb je een zeer flexibele bundel tot je beschikking.

Overstappen van een andere provider naar Simyo, in diverse telefoonabonnementen

Simyo is één van de goedkoopste providers van Nederland. Als je je huidige provider te duur vindt of niet tevreden bent over de kwaliteit, is overstappen naar Simyo aan te raden. Wil je overstappen?

Kies dan in de vergelijker hierboven voor een abonnement met een looptijd van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Kies vervolgens de bundels die je wilt bestellen. In het bestelproces kun je vervolgens aangeven of je je nummer wilt behouden. Kies je voor nummerbehoud? Dan zorgt Simyo ervoor dat je oude telefoonnummer meegaat naar Simyo. Heb je liever een nieuw nummer? Geef dan aan dat je het telefoonnummer niet wilt behouden.

Houd er wel rekening mee dat je bij een particulier mobiel abonnement van Simyo (zonder telefoon, of juist met) te maken hebt met een maand opzegtermijn. Als je oude contract nog niet is afgelopen, kun je vier maanden voor de einddatum van je contract een bestelling plaatsen. Doe dit niet te vroeg, want dan kun je een opzegboete krijgen van je oude provider. Bij een zakelijk abonnement is de opzegtermijn drie maanden.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Simyo. Zo kun je maandelijks je internetbundel naar boven en naar beneden aanpassen. Verder krijg je combivoordeel als je ook KPN Internet thuis hebt. Daardoor krijg je een dubbele bundel en wordt je Simyo abonnement zonder telefoon nog goedkoper. Verder staat deze provider bekend om een uitstekende klantenservice en duidelijke antwoorden.

Zakelijk een telefoonabonnement afsluiten bij Simyo

Ook zakelijk kun je bij Simyo terecht. De bundels van Simyo Zakelijk zijn precies hetzelfde als de particuliere bundels. Je krijgt dezelfde voordelen en hetzelfde flexibele abonnement. Het enige wat anders is, is de factuur. Bij een zakelijk abonnement krijg je een factuur met je bedrijfsnaam en zakelijke informatie op de factuur. Op de factuur is meteen duidelijk dat het gaat om een zakelijk abonnement. Verder kun je eventueel ook een btw-factuur te ontvangen.

Bij Simyo kun je meerdere zakelijke telefoonnummers tegelijkertijd beheren. Handig als je voor je werknemers en collega’s een zakelijk abonnement hebt afgesloten. Zo houd je altijd het verbruik en de kosten in de gaten. Het is als ondernemer ook mogelijk om zowel een zakelijk als privéabonnement binnen in één account te beheren. Dit kan aan de hand van de Mijn Simyo app. Simyo ondersteunt eSIM. Als je een smartphone hebt die dit ondersteunt, kun je zowel een fysieke als digitale simkaart gebruiken.

> Zakelijke mobiele abonnementen zonder toestel van Simyo vergelijken

> Zakelijke mobiele abonnementen met toestel van Simyo vergelijken

Toch een mobiel abonnement met toestel? Vergelijk de beste deals

Toch liever wel een telefoonabonnement met telefoon van Simyo, en geen Simyo abonnement zonder toestel? Geen probleem, want Simyo biedt telefoons aan tegen extra scherpe prijzen! De provider heeft onder meer smartphones van Apple, Samsung, Fairphone, Motorola, Nokia, OnePlus en OPPO in het assortiment. Je hebt dus een redelijk goede keuze qua telefoonmerken.

Bij Simyo zijn de prijzen voor smartphones in combinatie met een telefoonabonnement lager dan bij andere providers. Dat komt doordat de toestellen ook een paar jaar ouder zijn. Als je dus niet het nieuwste van het nieuwste hoeft en een voordelig abonnement met toestel wilt, ben je bij Simyo goedkoper uit. Zo heb je al een Samsung Galaxy met 200 belminuten en 6 GB data voor rond de 32 euro per maand. Houd er rekening mee dat je soms te maken krijgt met een eenmalige bijbetaling voor het toestel.

> Vergelijk mobiele abonnementen met toestel van Simyo