Back to Top

Abonnement zonder telefoon Ben – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder toestel

Welkom op de Ben sim only pagina. Hieronder vind je de vergelijker voor goedkope telefoonabonnementen zonder toestel van deze provider. Kies uit sim only’s met een looptijd van 2 jaar, of kies voor een flexibel abonnementen met een opzegtermijn van 1 maand. Vergelijk de aanbiedingen van Ben nu zelf en ga voor het beste abonnement, tegen de laagste prijs!

 

Wat heeft Ben jou te bieden qua sim only abonnementen?

Ben biedt verschillende soorten abonnementen aan zonder een telefoon toestel (smartphone). Dit worden ook wel ‘Sim only’s’ genoemd. Qua looptijd van het contract heb je de keuze uit binding voor 24 maanden en binding voor slechts 1 maand. Het laatste abonnement is dus zeer flexibel, omdat je maar een maand opzegtermijn hebt. Het goedkoopste telefoonabonnement (sim only) begint al bij een bedrag van 5,50 euro per maand. Uiteraard is dat dan wel een 2-jarig abonnement, en komt het telefoonabonnement zonder internet, en met beperkt bellen.

Naar de Ben website - alle sim only abonnementen bekijken

Overstappen naar Ben in een abonnement zonder telefoon

Overstappen naar Ben is natuurlijk altijd mogelijk. Dat ziet deze provider natuurlijk graag! Als je dit wenst, doe dan het volgende:

  • Ga naar de vergelijker hierboven
  • Kies het abonnement (zonder toestel) dat je wil afsluiten
  • Sluit het abonnement af en kies bij het bestelproces bij nummerbehoud ‘ja’ of ‘nee’

Ben regelt vervolgens dat je huidige telefoonabonnement (bij je huidige provider) wordt opgezegd. Zelf opzeggen bij je huidige telecomprovider is over het algemeen niet verstandig… Zeg nooit zelf op bij je huidige provider als je je 06 nummer wenst te behouden! Dit kan resulteren in verlies van je 06 nummer. Het beste is om je nieuwe provider je huidige contract te laten opzeggen, dit gaat automatisch en wordt dan voor je geregeld. Zelf heb je daar geen omkijken naar.

Verlengen bij Ben in een sim only

Wil je verlengen bij de provider Ben (en ben je hier al klant) dan kan dat natuurlijk ook. Doe dan het volgende:

Verlengen is altijd gemakkelijk. Er gebeurt niets met je telefoonnummer, en je gaat geruisloos verder in je nieuwe abonnement. Een voordeel van verlengen is dat je meestal betere voorwaarden krijgt in een nieuw abonnement (dus meer data en/of meer belminuten) dan dat je in je huidige contract hebt. Je krijgt vaak dus meer voor minder, en om die reden is verlengen vaak te verkiezen boven stilzwijgend doorgaan in een contract dat al over de einddatum is.

Een zakelijk Ben sim only abonnement afsluiten

Bij Ben zou je op zich zakelijk een abonnement zonder telefoon kunnen afsluiten. Echter richt deze provider zich niet specifiek op de zakelijke markt. De beste oplossing, als je dit wenst, is je telefoonabonnement privé afsluiten, en het Ben (sim only) abonnement dan vervolgens zakelijk opvoeren. Overleg dit met je boekhouder of accountant, en bekijk ook de fiscale regels hieromtrent.

Een alternatief is een zakelijk abonnement bij T-Mobile (het moederbedrijf van Ben):

Naar T-Mobile zakelijk:

Bekijk de zakelijke T-Mobile abonnementen zonder en met toestel