Back to Top

Data Only abonnement – vergelijken en afsluiten van data only abonnementen

Als je geen belminuten en sms’jes nodig hebt kan een data only abonnement een uitkomst zijn. Dit is een abonnement waarbij je alleen internet hebt, in feite is dit een sim only abonnement, maar dan zonder belminuten en sms. Bij een deel van de providers kun je vandaag nog een data only abonnement afsluiten. Vergelijk hieronder alle aanbiedingen!

 

Welke providers bieden data only aan?

Harde data only abonnementen met internet en volledig zonder belminuten en sms’jes worden (nu in 2018) alleen aangeboden door Tele2. Mogelijk volgen andere providers later ook met deze mogelijkheid. Wel is het mogelijk om bij andere providers een abonnement zonder toestel af te sluiten waarbij je een zéér beperkt aantal belminuten neemt.

Alternatief, sim only abonnementen met weinig belminuten:

Er zijn niet zoveel providers die sim only’s aanbieden geheel zonder belminuten. Ook de sim only providers als Lebara, Simyo en Youfone bieden dergelijke pakketten meestal niet aan. Als je op zoek bent naar een abonnement zonder telefoon, waarbij je alleen internet hoeft te hebben, en geen belminuten / sms, dan neemt je keuze enorm toe als je toch een beperkte hoeveelheid belminuten erbij neemt. Veel providers bieden namelijk sim only aan met minimaal 100, 150 of 300 belminuten, i.c.m. diverse internetbundels.

Hieronder tonen we je nu aanbiedingen voor abonnementen zonder toestel met een beperkte hoeveelheid belminuten.