Back to Top

Abonnement zonder telefoon maandelijks opzegbaar – abonnementen zonder toestel die je maandelijks kunt opzeggen

Wil je niet aan een telefoonabonnement vastzitten voor 1 of 2 jaar, en vind je dit te lang? Dan is het flexibele maandabonnement wat voor jou! Sim Only’s (zonder telefoon) zijn goed te krijgen als maandelijks opzegbaar abonnement, en je hebt ook redelijk wat keuze qua providers! Bekijk hieronder het complete aanbod van maandelijks opzegbare abonnementen zonder telefoon, en pas eventueel de filters aan om aanbiedingen op maat te krijgen.

 

Welke providers bieden telefoonabonnementen voor 1 maand aan?

Je kunt een abonnement voor 1 maand aangaan bij Youfone, Telfort, Robin Mobile, Tele2, Ben, Simyo en Lebara. Er zijn dus zeven providers waar je uit kunt kiezen. Er is er dus altijd wel eentje met een aanbieding waar je blij van wordt. Welke provider jou het meeste aanstaat, dat hangt natuurlijk af van je persoonlijke wensen, maar ook van de voorwaarden, de prijs van de providers, en de opties binnen een abonnement. Providers verschillen nogal voor de manier waarop ze hun telefoon Sim only abonnementen insteken, dus we raden je aan om niet alleen naar de prijs te kijken van abonnementen met een maandelijkse opzegbaarheid, maar ook te kijken naar wat je precies krijgt in het abonnement, en hoe flexibele het abonnement verder is (bijvoorbeeld als je aanpassing wilt maken).

De prijs van een flexibel abonnement met een opzegtermijn van een maand

Wellicht komt het als een verrassing voor je, maar telefoonabonnementen zonder toestel zijn niet extreem duur, en ten opzichte van 1 en 2 jarige abonnementen zelfs relatief goedkoop! Je betaalt voor een contract met 1 maand opzegtermijn slechts 1 euro meer in de maand dan voor een abonnement met een looptijd van 1 jaar. Ten opzichte van een 2-jarig contract is het ‘nadeel’ doorgaans slechts 2 euro in de maand. Op een looptijd van 2 jaar bekeken gaat het dan om 48 euro voordeel. Je zou je kunnen afvragen of dat een reden moet zijn om je voor een dergelijke lange tijd aan een telecomprovider te binden, en of het dan niet aantrekkelijker is om een flexibel maandabonnement te nemen. Bovendien kun je dan ook snel overstappen naar een andere provider of naar een ander contract bij dezelfde provider op het moment dat er een goede of zelfs een betere aanbieding voorbij komt, of als de pakketten bij providers op een gegeven moment goedkoper worden / de pakketten meer belminuten en/of MB’s bevatten voor hetzelfde of zelfs voor minder geld.

Toch een flexibel abonnement met telefoon?

Wil je toch een flexibel contract dat je maandelijks kunt opzeggen met telefoon? Alleen Telfort biedt dat op dit moment aan. In dat geval betaal je je toestel wel in 1 keer, en niet gespreid over de looptijd, omdat een looptijd van 1 maand simpelweg te kort is om de betaling van je toestel te spreiden (anders dan bij 1 en 2 jarige abonnementen).

Naar de vergelijker voor abonnementen met telefoon

Uiteraard kun je ook bij de andere providers een sim only afsluiten (voor 1 maand) en daar dan zelf nog een los toestel bij kopen. Een partij met een ruim assortiment aan losse toestellen is mobiel.nl

Naar de website van Mobiel.nl