Back to Top

Telefoonabonnement zonder internet: 4 providers staan voor je klaar!

Ben je specifiek op zoek naar een telefoonabonnement zonder internet? Er zijn momenteel 4 providers in Nederland die mobiele abonnementen aanbieden zonder internet, namelijk KPN, Ben, Simyo en Youfone. Dit type abonnement is geschikt voor mensen die geen internet nodig hebben op hun smartphone, en voor mensen die simpelweg geen internet willen hebben op hun smartphone. Het goede nieuws is dat een mobiel abonnement zonder internet meestal veel goedkoper is dan een abonnement met veel data / MB’s, dus je bespaart ook nog eens elke maand een leuk bedrag uit als je voor een telefoonabonnement zonder data gaat!

KPN – telefoonabonnement zonder internet

KPN is de grootste mobiele provider van Nederland, en misschien ook wel de meeste bekende! Een telefoonabonnement, maar geen internet? Dit is bij KPN zowel mogelijk binnen een abonnement met toestel, als binnen een abonnement zonder toestel. Kies zelf maar! Je hebt verder de keuze uit een looptijd van 1 jaar of 2 jaar, en bij een Sim Only abonnement kun je ook nog gaan voor flexibel abonnement dat per maand opzegbaar is. KPN biedt standaard onbeperkt bellen aan bij al haar mobiele telefoonabonnementen. Wil je toch minder belminuten, dan kun je downsizen naar 150 belminuten per maand. Je krijgt dan 1,50 euro korting per maand. De eventuele extra’s van deze provider zijn verder ook erg interessant (denk hierbij aan Spotify Premium, en een toestelverzekering).

> Bekijk de Sim Only abonnementen zonder internet van KPN

> Bekijk de abonnementen met toestel zonder internet van KPN

Ben – abonnementen zonder data

Wil je een mobiel abonnement met alleen bellen, en geheel zonder internet? Dan staat ook Ben voor je klaar! Ook bij deze provider kun je kiezen uit abonnementen met toestel, en zonder toestel. De mogelijkheden voor wat betreft de duur van een contract bij Ben zijn 1 maand en 24 maanden. Voor de hoeveelheid belminuten heb je drie mogelijkheden: 250 belminuten / sms, 500 belminuten / sms, en onbeperkt bellen / sms.

> Bekijk de Sim Only abonnementen zonder internet van Ben

> Bekijk de abonnementen met toestel zonder internet van Ben

Youfone - Sim Only abonnementen zonder internet

Youfone is een zogeheten Sim Only provider, wat wil zeggen dat je er alleen terecht kunt voor abonnementen zonder toestel. Deze telefoonprovider biedt al langer abonnementen aan waarbij je alleen kunt bellen, en zonder data. Ideaal is dat je bij Youfone voor je Sim Only telefoonabonnement kunt kiezen uit een looptijd van 1 maand, 1 jaar en 2 jaar. Voor de hoeveelheid belminuten heeft Youfone twee opties: 200 belminuten per maand of onbeperkt bellen. De laatste optie is beschikbaar voor slechts 2 euro extra per maand!

> Bekijk de Sim Only abonnementen zonder internet van Youfone

Simyo: ook hier is een Sim Only abonnement zonder data prima mogelijk!

Ook Simyo is een Sim Only provider. Wil je een abonnement met toestel afsluiten zonder internet, dan kun je dus beter kijken bij het aanbod van de providers Ben en KPN, want bij Simyo vind je dus ook uitsluitend abonnementen zonder toestel. Simyo biedt Sim Only’s aan met een looptijd van 1 jaar, en met een looptijd van 1 maand. De laatste abonnementsvorm noemt men ook wel een maandelijks opzegbaar abonnement. Een 2-jarig telefoonabonnement is bij Simyo niet mogelijk. Net zoals bij Youfone kun je kiezen voor 200 belminuten per maand, of voor onbeperkt bellen. Onbeperkt bellen kan ook bij Simyo voor slechts 2 euro per maand meer, en zowel bij het 1-jarige abonnement als bij het maandelijks opzegbare abonnement kun je ervoor kiezen om geen internet bij je abonnement te nemen.

> Bekijk de Sim Only abonnementen zonder internet van Simyo