Back to Top

Telefoonabonnementen met onbeperkt bellen en internet – vergelijken en afsluiten

Vergelijk hieronder de goedkoopste telefoonabonnementen (met toestel) met onbeperkt bellen en onbeperkt internet. Er zijn zoals je ziet steeds meer providers die dit aanbieden!

 

 

Voordelen van een mobiel abonnement met toestel, waarmee je zowel onbeperkt kunt internetten als bellen

Kies je voor onbeperkt internetten en bellen bij een mobiel telefoonabonnement, dan hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je over je bundel heen gaat. Zoals je vermoedelijk weet is bellen en internetten buiten de bundel zeer prijzig, en veel duurder dan bellen en internetten binnen de bundel. Kies je voor dit type abonnement, met daarbij ook nog een nieuw toestel, dan word je nooit meer geconfronteerd met onverwachte kosten. Dit kan aantrekkelijk zijn als je erg veel belt of internet, of als je geen piek wilt hebben in je kosten, en ieder maand altijd hetzelfde bedrag wilt betalen voor je telefooncontract.

Welke providers bieden dit type abonnement aan?

Mobiele telefoonabonnementen waarbij zowel internet als bellen ongelimiteerd is worden steeds populairder. Alle 11 Nederlandse telecomproviders hebben al een aantal jaar mobiele abonnementen waarbij je kunt kiezen voor onbeperkte belminuten. Voor onbeperkt internet ligt dit anders. Een aantal jaren geleden boden alleen T-Mobile en Tele2 dit aan. Daarna is ook KPN dit gaan doen (sinds 2019), en sinds 2020 kun je ook bij Vodafone gaan voor een abonnement met toestel waarbij zowel bellen als internet onbeperkt mag. Het lijkt op dit moment een kwestie van tijd dat ook de andere 2 providers die abonnementen met toestel aanbieden (Ben en Hollandsnieuwe) dit gaan doen. Wij denken zelf dat je nog in 2020, of anders in 2021 ook bij deze providers terecht kunt voor een toestelabonnement waarbij zowel onbeperkt gebruik van internet, als onbeperkt bellen inbegrepen zijn.

Liever een Sim Only abonnement met onbeperkt internet en bellen?

Wil je liever een nieuw mobiel abonnement afsluiten, maar dan zonder een nieuw toestel, maar wel met onbeperkte belminuten en onbeperkt internet? Dan is dat ook mogelijk! Het voordeel is dat je bij dit type abonnement geen kosten hebt voor een nieuwe smartphone, die je direct bij het sluiten van je abonnement moet betalen, of anders gespreid over 12 of 24 maanden (afhankelijk van de looptijd van je nieuwe abonnement). Een Sim Only met onbeperkt bellen en met onbeperkt internet kan ook een goede keuze zijn.

> Sim only abonnementen met onbeperkt bellen en onbeperkt internet