Back to Top

Wil je je telefoonabonnement al eerder verlengen, dus eerder dan de einddatum van je contract? Dan hebben we goed nieuws. Dit is eigenlijk altijd mogelijk, en kan vaak al 3 tot 6 maanden voor de einddatum! Iedere provider ziet namelijk graag dat je verlengt, want dit betekent immers dat je langer klant blijft. Vaak heeft een provider al ruim voor de einddatum van je huidige contract een verlengaanbod klaar staan, dat vaak gunstigere voorwaarden heeft dan je huidige mobiele abonnement.

Verleng je telefoonabonnement eerder dan de einddatum

In dit artikel geven we per provider aan hoe je je mobiele abonnement kunt verlengen, en hoever voor de einddatum dit al mogelijk is. Regel de verlenging van je telefoonabonnement bij je huidige provider vandaag nog, en al (ruim of zelfs ver) voor de einddatum!

KPN

Bij KPN kun je eenvoudig checken op je abonnement al kunt verlengen. Dit kan vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige contract. Vul je 06 nummer in op de site van de provider, en je ontvangt vervolgens een sms’je. Vul de code in op de website en bekijk je persoonlijke verleningsaanbod. Je kunt verlengen in een Sim Only, en in een abonnement plus toestel, aan jou de keuze.

> Naar de website van KPN om je mobiele abonnement te verlengen

T-Mobile

Verlengen kan ook bij deze provider in een abonnement met toestel, en in abonnement zonder toestel. Net als bij KPN kun je mobiele nummer invoeren en checken of je al kunt verlengen. Je kunt je particuliere abonnement vernieuwen (verlengen) vanaf 4 maanden voor het eind van je vaste contractperiode.

> Naar de website van T-Mobile om je mobiele abonnement te verlengen

Vodafone

Ook bij Vodafone kun je al vanaf 120 dagen voor de einddatum een nieuw abonnement aanvragen. Heb je een goede deal gezien bij Vodafone, met of zonder toestel? Check dan nu nog via de Vodafone site of je al kunt verlengen, in de door jou gewenste deal.

 > Naar de website van Vodafone om je mobiele abonnement te verlengen

Tele2

Verleng vandaag nog, en ga (opnieuw) verder in een Sim Only of in een abonnement met toestel. Ook bij Tele2 is verlengen al mogelijk vanaf 4 maanden voor de einddatum van je contract. Uiteraard geldt dit niet voor flexibele maandabonnementen, met een opzegtermijn van 1 maand.

> Naar de website van Tele2 om je mobiele abonnement te verlengen

BEN

Ben is erg blij als je klant blijft, verlengen via de Ben site is dan ook erg gemakkelijk. Ook bij deze provider kun je verlengen in een Sim Only en in een toestelabonnement. Aan jou de keuze. Net als bij de andere grote providers kun je 4 maanden voordat je contract afloopt al een nieuw abonnement afsluiten bij Ben.

> Naar de website van Ben om je mobiele abonnement te verlengen

Hollandsnieuwe

Je telefoonabonnement verlengen bij Hollandsnieuwe is erg eenvoudig. Ga naar de website van deze provider, en sluit een nieuw abonnement voor 1 of 2 jaar af, met of zonder toestel. Doe nu de check of je kunt verlengen, en ontvang per e-mail een persoonlijke aanbieding, speciaal voor jou.

> Naar de website van Hollandsnieuwe om je mobiele abonnement te verlengen

Youfone

Als je contract binnen 4 maanden afloopt is het mogelijk om bij Youfone te verlengen. Kies bijvoorbeeld voor een andere contractduur of abonnementsvorm. Meestal is het voordeliger dan wat je nu hebt! Een verlenging gaat altijd in op dag 1 van de eerste maand dat je contractvrij bent.

> Naar de website van Youfone om je mobiele abonnement te verlengen

Simyo

Simyo maakt het mogelijk om al 3 maanden voor de einddatum van je huidige telefoonabonnement te verlengen in een nieuw Sim Only abonnement. Je kunt verder voor 12 of 24 maanden.

> Naar de website van Simyo om je mobiele abonnement te verlengen

Simpel

Simpel biedt als enige provider de mogelijkheid om al 6 maanden voor het aflopen van je huidige contract te verlengen in een nieuwe Sim Only. Of je al kunt verlengen kun je zien in je persoonlijke account op de website van Simpel.

> Naar de website van Simpel om je mobiele abonnement te verlengen

Lebara

Ook bij Lebara kun je terecht voor een verlening van je Sim Only telefoonabonnement. Verlengen kan voor 24 maanden, of in een flexibel maandelijks opzegbaar abonnement. De eerste is uiteraard het goedkoopste. Bekijk nu nog hoe je verlenging uitpakt, via de Lebara website. De website van Lebara rept niet over verleningen, maar je kunt altijd een nieuw abonnement afsluiten bij deze provider, dit is doorgaans voordeliger dan je huidige contract stilzwijgend laten doorlopen.

> Naar de website van Lebara om je mobiele abonnement te verlengen