Back to Top

Abonnement zonder telefoon Tele2 – vergelijken en afsluiten van abonnementen zonder toestel

Welkom op de Tele2 sim only pagina. Hieronder vind je de vergelijker voor het goedkoopste Tele2 abonnement zonder toestel. Je kunt kiezen uit sim only’s met een looptijd van 1 en 2 jaar, maar ook voor flexibele abonnementen met een opzegtermijn van 1 maand. Vergelijk de telefoonabonnementen en aanbiedingen van deze provider nu zelf en doe de goedkoopste deal!

 

Wat heeft Tele2 jou te bieden qua sim only abonnementen (zonder toestel)?

Tele2 is de vierde grootste provider van Nederland, na KPN, T-Mobile en Vodafone. Tele2 kan je helpen aan een sim only in verschillende vormen. Zo heeft de provider voor jou het maandelijks opzegbare abonnement zonder telefoon, maar je hebt ook de keuze uit sim only’s voor 1 jaar en 2 jaar. De laatste abonnementsvorm is natuurlijk de goedkoopste vorm, omdat je provider hierbij de zekerheid heeft dat je voor 2 jaar als klant blijft, want natuurlijk verdiensten oplevert.

Voor je sim only kun je kiezen uit verschillende databundels, die weer zijn te combineren met verschillende belbundels. Bellen en internet zit bij deze provider niet gecombineerd in één bundel, waardoor je mooie combinaties kunt maken, en beter kunnen kiezen hoeveel data je exact wil en hoeveel je exact wil kunnen bellen. Er zijn momenteel vijf soorten databundels. Je kunt kiezen uit 2GB, 5GB, 10GB, 20GB en Unlimited. Voor bellen en sms’jes heb je drie mogelijkheden. Helemaal niets, dus 0 belminuten / sms’jes, 100 belminuten / sms’jes of Unlimited. De prijzen hiervoor vind je in de vergelijker hierboven, of natuurlijk op de website van Tele2.

Naar de Tele2 website - alle sim only abonnementen bekijken

Overstappen naar Tele2, of je contract weer verlengen bij deze provider?

Overstappen vanaf een andere provider naar Tele2 is natuurlijk altijd mogelijk. Dat ziet deze provider natuurlijk graag. Als je dit wenst, handel dan als volgt:

  • Ga naar de vergelijker hierboven
  • Kies het juiste abonnement
  • Sluit het abonnement af en kies bij het bestelproces bij nummerbehoud ‘ja’ of ‘nee’, conform je wensen

Tele2 regelt dan vervolgens dat je huidige abonnement (met of zonder toestel) bij je huidige provider wordt opgezegd. Zelf opzeggen bij je huidige (oude) provider is dan niet nodig. Zeg nooit zelf op bij je huidige provider als je je 06 nummer wenst te behouden, maar laat je nieuwe telecomprovider dit regelen voor je.

Verlengen bij deze provider (als je hier al klant bent bij Tele2) kan natuurlijk ook. Doe dan het volgende:

Een zakelijk Tele2 abonnement afsluiten (na vergelijken)

Net als T-Mobile, KPN en Vodafone richt ook Tele2 zich op zakelijke mobiele telefonie. Deze markt is aantrekkelijker, omdat bedrijven doorgaans meer te besteden hebben dan consumenten. Heb je zelf een bedrijf, bijvoorbeeld een eenmanszaak, een VOF, een B.V. of misschien wel een N.V.? Dan is het aantrekkelijk om te kijken wat Tele2 voor jouw bedrijf kan betekenen. De provider biedt zowel zakelijke abonnementen zonder toestel als met toestel aan.

Naar Tele2 zakelijk:

Bekijk de zakelijke Tele2 abonnementen zonder toestel

Bekijk de zakelijke Tele2 abonnementen met toestel

De databundels zijn zakelijk hetzelfde als de bundels voor consumenten. Bij de belbundels is er geen mogelijkheid om een bundel te hebben zonder belminuten. De keuze is of 150 belminuten / sms of onbeperkt bellen / sms.

Sim only meestal goedkoper

Zowel voor particuliere abonnementen als voor zakelijke telefoonabonnementen geldt dat sim only de goedkoopste oplossing is, met de laagste maandelijkse lasten. Een zogenaamd ‘smartphone abonnement’ afsluiten bij dezelfde provider (uitgaande van dezelfde eigenschappen en kenmerken van het abonnement) is eigenlijk altijd minder goedkoop. Alleen als je een smartphone abonnement afsluiten waarbij je telefoon direct betaalt, dan komen de totale abonnementslasten over de hele looptijd even hoog uit als bij een vergelijkbaar / overeenkomend sim only abonnement. Realiseer je dat een toestel nooit gratis is bij een abonnement, deze betaal je altijd volledig, op welke manier dan ook.