Back to Top

Sim Only abonnementen met onbeperkt bellen en internet – vergelijken en afsluiten

Vergelijken hieronder de goedkoopste Sim Only abonnementen met daarbij onbeperkt bellen en onbeperkt internet. Meerdere providers bieden dit aan zoals je in de vergelijker hieronder kunt zien!

 

De voordelen van een Sim Only met onbeperkt internet en bellen

Over het algemeen is een Sim Only abonnement waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van de mogelijkheid om te internetten en te bellen, duurder dan een Sim Only met een beperkte bel- en databundel. Er zijn echter een aantal voordelen die een Unlimited abonnement heeft boven een abonnement met een beperkte bel- en databundel. Zo kun je bij een Unlimited Sim Only abonnement niet worden geconfronteerd met buiten bundel kosten voor internet en bellen. Tenzij je over de zogeheten ‘fair use policy’ heengaat, maar dit is in de praktijk bijna onmogelijk. Een ander voordeel van een Unlimited abonnement is uiteraard dat je nooit een extra bundel met MB’s hoeft bij te kopen, en ook nooit een bundel voor extra belminuten. Bij een Sim Only abonnement met een beperkte hoeveelheid data en belminuten kan dit uiteraard wel het geval zijn. Tot slot is er nog een ander gewin. Je hoeft met een Unlimited Sim Only nooit meer op te letten of je je limiet voor belminuten en voor internet bereikt. Ook dat leeft heerlijk, en is in de praktijk zeer comfortabel!

Uiteraard zijn er ook redenen te noemen waarom een abonnement met onbeperkt internet en bellen een onlogische keuze zou zijn. Bel je maar weinig, internet je maar weinig, en is je verbruik zeer constant. Dat is een Unlimited abonnement onnodig duur, en kun je beter kiezen voor een belbundel en databundel die bij je verbruik passen.

Welke providers bieden dit type Sim Only abonnement aan?

Op dit moment bieden 5 van de 11 providers in Nederland Sim Only abonnementen aan met een combinatie van onbeperkt internet, en onbeperkt bellen. Dit zijn de providers KPN, Vodafone (sinds 2020), Tele2, T-Mobile, en Budget Mobiel. De overige providers bieden dit type abonnement zonder toestel dus nog niet aan, maar zullen dit naar onze verwachting alsnog gaan doen, in de komende jaren. Wanneer dit exact gaat gebeuren is nu nog koffiedik kijken. Budget Mobiel en Tele2 zijn op dit moment overigens de goedkoopste providers onder deze vijf providers.

Liever een abonnement met toestel met onbeperkt internet en bellen?

Wil je liever een nieuw mobiel abonnement afsluiten, maar dan juist met een nieuw toestel, en ook met de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van bellen en internet? Dan is dit ook mogelijk, en wel bij meerdere providers. Bekijk nu welke abonnementen met toestel er zijn, via de abonnementen vergelijker voor toestelabonnementen die worden aangeboden met ongelimiteerd bellen en internet.

> Abonnementen met toestel met onbeperkt bellen en onbeperkt internet