Back to Top

Telefoonabonnement zonder telefoon – providers, informatie, vergelijken en afsluiten

Hieronder vind je nu eerst de vergelijker voor telefoonabonnementen zonder toestel / telefoon. Onder deze vergelijker vervolgen we de tekst waarin we je alles uitleggen over de mogelijkheden voor het afsluiten van een passend mobiel Sim only abonnement, en de 12 providers waar je uit kunt kiezen.

 

Abonnement zonder toestel – 12 keuzemogelijkheden voor wat betreft providers

Je kunt kiezen uit twaalf providers als je op zoek bent naar een sim only abonnement, en je geen nieuwe smartphone nodig hebt bij je abonnement.

T-Mobile:

T-Mobile is eerder samengegaan met Tele2, en is de derde speler op de markt voor mobiele telefonie in Nederland. Deze telecomprovider staat bekend om zijn scherpe prijzen en het snelste mobiele netwerk. Wil je specifiek abonnementen vergelijken voor deze provider, klik dan op de link hieronder.

T-Mobile abonnementen zonder telefoon

Tele2:

Tele2 biedt eveneens voordelige telefoonabonnementen aan zonder smartphone. Hoewel T-Mobile en Tele2 samengaan is het aanbod van Tele2 anders, en zijn ook de prijzen anders dan bij T-Mobile. Wil je specifiek Tele2 abonnementen vergelijken, klik dan op de link hieronder. Je krijgt dan telefoonabonnementen te zien enkel van Tele2.

Tele2 abonnementen zonder telefoon

KPN:

KPN is de provider die bekend staat om de beste dekking. Wil je altijd en overal kunnen bellen in Nederland, en goed internet hebben, dan zou KPN jouw keuze kunnen zijn. KPN heeft namelijk de beste dekking van alle providers en het grootste zendmasten netwerk van Nederland. KPN staat niet bekend als goedkoop, maar daar krijg je dan ook wel veel extra’s voor terug. KPN Compleet zou verder een optie kunnen zijn als je geld wil besparen. Een alles in 1 pakket is namelijk voordeliger. Wis je dat deze provider het grootste klantenbestand heeft? Miljoenen Nederlanders zitten al bij KPN…

KPN abonnementen zonder telefoon

Vodafone:

Vodafone is naast KPN en T-Mobile de andere telecomreus in Nederland. De grootte van het klantenbestand van Vodafone ligt tussen dat van KPN en T-Mobile in. Vodafone heeft verschillende soorten telefoonabonnementen die je zonder telefoon kunt afsluiten. De prijzen hangen sterk af van de grootte van de data- en belbundels.

Vodafone abonnementen zonder telefoon

BEN:

BEN richt zich op het lagere segment van de markt, waarin veel overstappers zijn. Ook BEN is actief met sim only abonnementen en heeft vaak aantrekkelijk deals, die de moeite waard zijn om te bekijken. Sta je op dit moment op het punt om een sim only af te sluiten, kijk dan zeker ook even wat BEN je te bieden heeft.

BEN abonnementen zonder telefoon

Telfort:

Telfort is een onderdeel van KPN. Het label is al heel lang actief in Nederland, namelijk sinds september 1996. Je kunt dus al meer dan 20 jaar terecht bij Telfort voor mobiele telefoonabonnementen, en daarnaast inmiddels ook voor internet, interactieve televisie en vaste telefonie in Nederland.

Telfort abonnementen zonder telefoon

Hollandsnieuwe:

Hollandsnieuwe hoort bij Vodafone, en heeft een leuk aanbod aan abonnementen zonder toestel. De databundels zijn kleiner dan bij Vodafone, maar dat is ook logisch, omdat Hollandsnieuwe net als BEN actief gericht is op het lagere segment van de markt, waarin zich veel overstappers bevinden en mensen met een kleiner budget.

Hollandsnieuwe abonnementen zonder telefoon

Simpel:

Een sim only provider, waarbij je een contract kunt sluiten voor 1 of voor 2 jaar. Deze provider richt zich uitsluitend op de Sim Only markt. Je hebt bij Simpel verschillende mogelijkheden qua databundels, en ook onbeperkt bellen behoort tot de mogelijkheden. Via de vergelijker hieronder kun je al het sim only aanbod van Simpel bekijken.

Simpel abonnementen zonder telefoon

Simyo:

Nog een Sim Only provider die alleen abonnementen zonder toestel aanbiedt. Deze provider biedt alleen telefooncontracten aan die 1 jaar lopen. Wil je toch een contract voor 2 jaar, kies dan voor één van de andere telecomproviders. Via de vergelijker hieronder kun je al het sim only aanbod van Simyo bekijken.

Simyo abonnementen zonder telefoon

Youfone:

Youfone is een andere sim only provider, anders dan bij Simyo en Simpel kun je hier zowel sim only telefoonabonnementen afsluiten voor 1 maand (snel opzegbaar), 1 jaar en 2 jaar. Dit maakt dat iedereen wel kan slagen bij Youfone. Verder is er bij deze provider veel mogelijk qua data en belbundels. Daardoor is je telefooncontract erg specifiek in te regelen, iets wat sommige mensen als prettig ervaren.

Youfone abonnementen zonder telefoon

Robin Mobile:

Bij Robin Mobile is het gemakkelijk kiezen. Deze telecomprovider (ook uitsluitend gericht op sim only abonnementen) biedt maar vijf soorten contracten aan, waarbij je altijd onbeperkt kunnen bellen, kunt internetten en kunt sms’en. Het maandbedrag van je contract hangt af van de internet snelheid waarvoor je kiest, hierin maakt Robin namelijk onderscheid binnen de vijf contractsoorten.

Robin Mobile abonnementen zonder telefoon

Lebara:

Lebara is de enige sim only provider die zich specifiek richt op internationaal bellen en gebeld worden, naar of vanuit landen in Europa. Als je regelmatig in het buitenland bent of contacten hebt die in een ver land zitten, dan is het bijzonder aantrekkelijk om even te kijken naar het aanbod van telefoonabonnementen zonder toestel van deze sim only provider.

Lebara abonnementen zonder telefoon