Back to Top

Zakelijke mobiele telefoonabonnementen Vodafone

Zakelijk een mobiel Vodafone telefoonabonnement afsluiten is mogelijk als je ondernemer bent. Je kunt bij Vodafone zowel terecht als je een klein bedrijf hebt (1-49 medewerkers), als je een middelgroot bedrijf hebt (50-249 medewerkers), of als je een groot bedrijf hebt (250 of meer medewerkers). Heb je een bedrijf dat minder dan 50 medewerkers telt, dan kun je al je telefoonabonnementen eenvoudig via de zakelijke website van Vodafone regelen.

Vodafone kan je zakelijk helpen aan abonnementen met toestel, en zonder toestel (Sim Only). De looptijd van de aangeboden contracten is altijd 1 jaar of 2 jaar. Via het logo hieronder kun je doorklikken naar de zakelijke website van Vodafone, of lees de informatieve tekst daaronder.

>Ga naar de zakelijke website van Vodafone

Vodafone abonnementen met toestel voor ondernemers

De zakelijke telefoonabonnementen van de provider Vodafone zijn anders dan abonnementen die de provider voor particulieren heeft. Vodafone biedt voor particulieren zes verschillende keuzes, terwijl de provider voor ondernemers drie duidelijke keuzes heeft als zij kiezen voor een toestelabonnement.

Je kunt kiezen uit de volgende bundels:

  • RED Pro Connect - 5GB – onbeperkt bellen en sms
  • RED Pro Select - 20GB – onbeperkt bellen en sms
  • RED Pro Elite - 75GB – onbeperkt bellen en sms

>Bekijk de zakelijke abonnementen met toestel van Vodafone

Zakelijke Sim Only abonnementen van Vodafone

De bundels van de zakelijke Sim Only’s van deze provider komen overeen met de bundels van de abonnementen met toestel, ook voor wat betreft de maandelijkse kosten.

Je kunt bij een Sim Only eveneens kiezen uit de volgende bundels:

  • RED Pro Connect - 5GB – onbeperkt bellen en sms
  • RED Pro Select - 20GB – onbeperkt bellen en sms
  • RED Pro Elite - 75GB – onbeperkt bellen en sms

>Bekijk de zakelijke abonnementen zonder toestel van Vodafone

Aanbod van smartphones

Bij Vodafone vind je smartphones van een aantal merken, waaronder Apple, Samsung en Huawei, en dan met name modellen van de nieuwere generaties, die op dit moment populair zijn. De toestellen in de webshop zijn alleen te bestellen bij een abonnement.

Combinatievoordeel en extra’s bij Vodafone

Providers richten zich steeds meer op het binnenhalen van klanten die zowel vaste als mobiele diensten afnemen. Vodafone doet dit ook, en biedt klanten die al een Ziggo contract hebben (voor Internet) een voordeel van 5 euro (inclusief BTW) per maand. Daarnaast krijg je dan dubbele data bij je zakelijke mobiele abonnement, een veilig online pakket en een extra TV pakket.

Verlengen is mogelijk, en vaak aantrekkelijk

Ben je al zakelijke klant bij Vodafone en wil je verlengen bij Vodafone? Kijk dan op de zakelijke Vodafone website voor de actuele aanbiedingen voor abonnementen met en zonder toestel. Verlengen is bijna altijd gunstiger dan je huidige contract(en) laten doorlopen, omdat providers hun abonnementen van tijd tot tijd upgraden (verbeteren), wat natuurlijk ook voor Vodafone geldt. Kort gezegd komt dit erop neer dat je dan meer belminuten en/of data krijgen voor een lager maandbedrag.

Overstappen naar Vodafone: nummerbehoud of een nieuw nummer

Als je van een andere provider overstapt naar Vodafone heb je de keuze om je huidige 06 nummer(s) te behouden, of om een nieuw mobiel nummer te nemen. Dit kun je in het bestelproces op de zakelijke site van Vodafone aangeven, bij het kopje ‘Nummerbehoud’.

Meerdere zakelijke aansluitingen – online regelen

Wil je meerdere zakelijke mobiele abonnementen tegelijk bestellen, met toestel of zonder, dan kan dit bij Vodafone wel, terwijl dit bij sommige andere providers niet kan. Vodafone maakt het mogelijk om online tot 50 telefoonabonnementen te bestellen / in orde te maken, ongeacht het soort abonnement (Sim Only of met toestel).

>Ga naar de zakelijke website van Vodafone