Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen T-Mobile

Wil je één of meerdere zakelijke mobiele abonnementen afsluiten? Dan zit je bij T-Mobile goed, want deze provider biedt zowel abonnementen met toestel aan voor ondernemers, als Sim Only abonnementen.

De looptijden van de T-Mobile abonnementen zijn 1 jaar en 2 jaar (wat je wenst). En kies je voor een zakelijke Sim Only, dan kun je ook nog kiezen voor een flexibel abonnement, dat maandelijks is op te zeggen. Er kunnen bij T-Mobile per online order maximaal 5 abonnementen worden afgesloten (in dezelfde online bestelling).

>Ga naar de zakelijke website van T-Mobile

T-Mobile abonnementen met toestel

Voor de abonnementen met smartphone heeft T-Mobile voor ondernemers drie keuzes (voor particulieren zes). Je kunt kiezen uit de volgende zakelijke bundels bij een contract met toestel:

  • 3GB + onbeperkt bellen
  • 16GB + onbeperkt bellen
  • Unlimited data + onbeperkt bellen

Zoals je ziet is onbeperkt zakelijk bellen standaard bij T-Mobile.

Smartphone aanbod:

Bij T-Mobile kun je kiezen uit meer dan 50 smartphones die je bij een telefoonabonnement kunt krijgen. De smartphones die je bij een abonnement kunt krijgen zijn onder andere van de merken Apple, Samsung en Huawei.

>Bekijk de zakelijke abonnementen met toestel van T-Mobile

Sim Only abonnementen van T-Mobile

Bij de telefooncontracten van T-Mobile zonder toestel heb je naast een looptijd van 1 en 2 jaar ook de mogelijkheid om een contract aan te gaan voor 1 maand. De bundelsoorten zijn hetzelfde als bij de abonnementen met toestel, alsook de prijzen ervan.

>Bekijk de zakelijke abonnementen zonder toestel van T-Mobile

Je vaste nummer op je mobiel

Voor ondernemers die veel onderweg zijn kan het erg aantrekkelijk zijn om te kiezen voor het mobiel bereikbaar zijn op een vast nummer. T-Mobile biedt deze service tegen een kleine maandelijks bijbetaling. Daarmee onderscheidt de provider zich van andere providers die deze service niet aanbieden.

Persoonlijke accountmanager

Heb je hulp nodig, dan is er een persoonlijke accountmanager die al je vragen kan beantwoorden en eventuele issues kan verhelpen voor je. Deze service wordt alleen zakelijk geboden en niet aan consumenten.

Meer of minder data?

De behoefte aan data kan maandelijks of van tijd tot tijd wisselen. T-Mobile maakt het mogelijk om elke maand je data omlaag of omhoog bij te stellen.

Nummerbehoud of een nieuw nummer bij T-Mobile

Stap je over van een andere provider naar T-Mobile, dan sta je voor de vraag of je je huidige 06 nummer wil behouden, of dat je een nieuw nummer wil hebben. In het bestelproces voor je zakelijke telefoonabonnement of telefoonabonnementen kun je dit eenvoudig aangeven (voor elk abonnement). Nummerbehoud is altijd gratis, ook bij andere providers.

Het snelste mobiele netwerk van Nederland

Het mobiele netwerk van T-Mobile is meerdere malen op rij getest als beste netwerk. Dit kan je vertrouwen geven om als ondernemer juist voor deze provider te kiezen.

>Ga naar de zakelijke website van T-Mobile