Back to Top

Zakelijke mobiele telefoonabonnementen Robin Mobile

Zakelijk een mobiel Robin Mobile telefoonabonnement afsluiten (zonder toestel) is mogelijk als je een bedrijf hebt. Per bestelling kun je bij Robin één Sim Only abonnement bestellen.

Via het logo hieronder kun je doorklikken naar de zakelijke website van deze provider, of lees de informatieve tekst onder het logo.

>Ga naar de zakelijke website van Robin Mobile

Robin Mobile – soort zakelijke Sim Only abonnementen

Robin Mobile biedt ondernemers drie soorten bundels aan. Alle bundels komen met onbeperkt bellen, onbeperkt sms, en onbeperkt Internet. Het verschil in de bundels zit in de Internetsnelheid. Deze is normaal, snel of heel snel. Je abonnement / bundel is elke maand aan te passen, zowel omhoog als omlaag.

Robin Mobile biedt alleen zakelijke Sim Only’s aan met een looptijd van 1 maand. Je kunt desgewenst dus altijd binnen een maand opzeggen bij Robin. Daarmee is het ook zeer laagdrempelig om bij deze provider klant te worden.

>Bekijk de zakelijke abonnementen zonder toestel van Robin Mobile

Nummerbehoud

Je 06 behouden is bij Robin Mobile altijd mogelijk als je overstapt van een andere provider naar Robin. Dit kun je eenvoudig aangeven in het bestelproces op de website.

Meerdere zakelijke Robin Mobile abonnementen

Wil je meer dan één mobiel abonnement afsluiten voor zakelijk gebruik? Doorloop het bestelproces op de website van Robin Mobile dan vaker dan één keer.

>Ga naar de zakelijke website van Robin Mobile