Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen KPN

Zakelijk een mobiel KPN telefoonabonnement afsluiten is mogelijk als je ondernemer bent, en je over een KvK registratie beschikt. Per bestelling kun je één abonnement met smartphone bestellen, en een onbeperkt aantal Sim Only abonnementen (zonder toestel). Wil je meerdere abonnementen met toestel aanschaffen, doorloop het bestelproces op de zakelijke KPN website dan meermaals. Via het logo hieronder kun je doorklikken naar de zakelijke website van KPN, of lees de informatieve tekst daaronder.

>Ga naar de zakelijke website van KPN

Abonnementen met toestel

De zakelijke abonnementen komen bij KPN min of meer overeen met de telefoonabonnementen voor particulieren. Dit geldt ook voor de prijzen / maandbedragen. Qua looptijd kun je bij een abonnement met toestel kiezen voor 1 of 2 jaar. De webshop van KPN biedt keuze uit ongeveer 50 smartphones, van 9 telefoonmerken (waaronder Apple, Samsung, Huawei, Sony, Nokia en LG).

De bundels voor data (met standaard onbeperkt bellen en sms) kunnen als volgt worden gekozen:

  • 0GB
  • 2GB
  • 5GB
  • 10GB (meest gekozen)
  • 20GB
  • Unlimited (alleen beschikbaar als je thuis Internet hebt van KPN)

De bundels voor bellen en sms’en kunnen als volgt worden gekozen:

  • Onbeperkt bellen en sms’en (standaard bij de bundels)
  • 150 belminuten / sms (met een kleine maandelijkse korting)

Extra’s:

KPN biedt verschillende extra’s aan bij de toestelabonnementen. Zo kun je Spotify Premium bijbestellen en een Toestelverzekering Schade of Totaal mee bestellen.

Een andere extra is de korting die KPN geeft aan klanten die al Internet van KPN of Telfort op hun adres hebben. Met deze insteek worden klanten die meerdere diensten afnemen beloond door de provider.

>Bekijk de zakelijke abonnementen met toestel van KPN

Sim Only abonnementen

Bij de telefooncontracten van KPN zonder toestel heb je naast een looptijd van 1 en 2 jaar ook de mogelijkheid om een contract aan te gaan dat maandelijks opzegbaar is. Een kortere looptijd is altijd minder goedkoop (je betaalt daarvoor een kleine opslag bij je maandelijkse kosten aan de provider).

De bundels van de Sim Only’s van deze provider komen overeen met de bundels van de toestelabonnementen, ook voor wat betreft de maandelijkse kosten.

>Bekijk de zakelijke abonnementen zonder toestel van KPN

Nummerbehoud of een nieuw nummer bij KPN

Je nummer behouden is bij KPN altijd mogelijk als je van een andere provider komt. Dit hoef je slecht in het bestelproces aan te geven. Wil je toch een nieuw nummer dan kun je dit ook aangeven, je oude 06 gaat dan in je nieuwe 06 over, op een nieuwe simkaart.

Alles in 1 Sim kaart

Bij je abonnement ontvang je (per post) een 3-in-1-simkaart. Die bestaat uit drie delen: een gewone sim, microsim en een (hele kleine) nanosim. Zo kun je zelf de simkaart in je toestel plaatsen die bij je past.

>Ga naar de zakelijke website van KPN