Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen Hollandsnieuwe

Zakelijk een mobiel Hollandsnieuwe telefoonabonnement afsluiten is mogelijk als je ondernemer bent. Je kunt maximaal 5 zakelijke telefoonabonnementen onder één account plaatsen, dus voor maximaal 5 medewerkers / zakelijke contacten (inclusief jezelf). Hollandsnieuwe biedt verder abonnementen aan met een looptijd van 1 en 2 jaar.

Via het logo hieronder kun je doorklikken naar de zakelijke website van deze provider, of lees de informatieve tekst eronder. 

>Ga naar de zakelijke website van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe - abonnementen met toestel voor zakelijk gebruik

De webshop van Hollandsnieuwe geeft je de keuze uit smartphones van vijf telefoonmerken, die bij een (zakelijk) abonnement kunnen worden aangeschaft. Je vindt bij Hollandsnieuwe smartphones van de merken Apple, Huawei, Sony, Nokia en Samsung.

Je hebt de volgende keuzes voor wat betreft de bundels:

  • 2000MB / MIN /SMS
  • 4000MB / MIN /SMS
  • 6000MB / MIN /SMS

Onbeperkt bellen en sms’en zit niet standaard bij de bundels in, maar kan voor een beperkt bedrag per maand worden bijgekocht.

>Bekijk de zakelijke abonnementen met toestel van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe zakelijk - abonnementen zonder toestel

Je hebt de volgende keuzes voor wat betreft de zakelijke Sim Only bundels:

  • 1000MB / MIN /SMS
  • 2000MB / MIN /SMS
  • 4000MB / MIN /SMS
  • 6000MB / MIN /SMS

Ook bij de Sim Only’s geldt dat onbeperkt bellen en sms’en voor een beperkt maandbedrag kan worden bijgekocht.

>Bekijk de zakelijke abonnementen zonder toestel van Hollandsnieuwe

Vaste aansluiting via Ziggo?

Ben je al klant bij Ziggo, en heb je Internet van Ziggo op hetzelfde adres als waar je je mobiele abonnement bij Hollandsnieuwe op wil afsluiten? Dan beloont Hollandsnieuwe jou met ‘combinatievoordeel’. Je krijgt dan gratis (maandelijks) een extra Ziggo tv pakket, maar ook 1000MB / MIN / SMS.

Aansluitkosten

Een deel van de providers brengt aansluitkosten in rekening. Deze kosten dienen voor het regelen van de aansluiting van je mobiele nummer op het netwerk van de provider. Deze kosten liggen bij de meeste providers tussen de 0 en de 30 euro. Hollandsnieuwe brengt zowel consumenten als zakelijke klanten 20 euro aansluitkosten in rekening, die op de eerste factuur komen te staan. Goed om te weten is dat je nooit aansluitkosten hebt voor abonnementen die je al hebt lopen bij deze providers, en die je wil verlengen. Deze (eenmalige) kosten worden alleen in rekening gebracht bij nieuwe klanten / mobiele nummers.

>Ga naar de zakelijke website van Hollandsnieuwe