Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen Ben

Ben biedt geen zakelijke mobiele telefoonabonnementen aan ondernemers aan. Wel is het mogelijk om één of meerdere particuliere abonnementen bij BEN af te sluiten, zonder of met toestel, en deze dan zakelijk op te voeren. Overleg hiervoor met je boekhouder / accountant en kijk op de website van de Belastingdienst voor meer informatie. Over het algemeen geldt dat je kosten die daadwerkelijk in zakelijk verband zijn gemaakt (bijv. de gesprekskosten, de abonnementskosten, en de kosten voor je smartphone) ook zakelijk kunt opvoeren, zodat deze aftrekbaar zijn voor de inkomsten- en omzetbelasting.

Via het logo hieronder kun je doorklikken naar de website van Ben, of lees de informatieve tekst eronder.

>Ga naar de website van Ben

Ben - abonnementen met toestel

Bij Ben kun je terecht voor een 2-jarig abonnement met telefoon. Er is keuze uit smartphones van 7 telefoonmerken, waaronder de bekende merken Apple, Huawei en Samsung.

Bij de datahoeveelheid heb je vijf mogelijkheden:

  • 500MB
  • 1500MB
  • 3000MB
  • 5000MB
  • 7000MB

Voor de hoeveelheid belminuten bij je smartphone abonnement biedt Ben je de volgende mogelijkheden:

  • 100 min / sms
  • 300 min / sms
  • Onbeperkt bellen / sms

Verdere opties:

Net als de provider Robin Mobile biedt Ben de mogelijkheid om zelf de Internetsnelheid te kiezen. Als je iets meer snelheid neemt, betaal je een kleine opslag in de maand.

Verder kan gekozen worden voor een extra sms bundel, en daarnaast geeft Ben je een aantal mogelijkheden voor wat betreft de betaling van je toestel, waaronder je toestel in één keer betalen bij het sluiten van je abonnement, volledig financieren en een combinatie van financieren en een eenmalige inleg.

>Bekijk de telefoonabonnementen van Ben met toestel

Ben - abonnementen zonder toestel

De keuzemogelijkheden bij abonnementen zonder toestel zijn overeenkomstig aan die bij de abonnementen met toestel. Verschil is wel dat een Sim Only niet alleen voor een periode van 2 jaar kan worden aangegaan, maar ook tegen een looptijd van 1 maand. Kies je voor de laatste mogelijkheid, dan rekent Ben 1 euro per maand extra.

>Bekijk de abonnementen zonder toestel van Ben

Nummerbehoud bij Ben

Nummerbehoud is gratis. Tijdens je bestelling kun je opgeven of je je nummer wil behouden.
Wanneer je kiest voor nummerbehoud gaat je abonnement in zodra je mobiele nummer is overgezet. Wil je graag een nieuw mobiel / 06 nummer? Dan gaat je abonnement in zodra je je Ben simkaart ontvangt.

>Ga naar de website van Ben