Back to Top

Je wilt een telefoonabonnement voor het hele gezin afsluiten. Wel zo praktisch, en ook nog eens goedkoper. Wat zijn de mogelijkheden tot het afsluiten van een gezinstelefoonabonnement? Bekijk welke providers hieraan meedoen en hoe hoog jouw korting is.

De voordelen van een gezinstelefoonabonnement

Een mobiel abonnement voor de hele familie, wel zo praktisch. Wat houdt dit precies in? Met een familie abonnement krijg je extra korting op afzonderlijke telefoonabonnementen. Voeg je er meerdere toe, dan krijg je niet alleen korting maar vaak ook dubbel zoveel data (mobiel internet). In veel gevallen gaat het om een 4 in 1 abonnement (internet, tv en bellen), maar je kunt ook kiezen voor een los familie abonnement.

Sim Only kooptips
 
Bekijk alle abonnementen

Familie abonnement bij KPN

Wil je meerdere sim only abonnementen voor het gezin afsluiten? Dit is bij KPN mogelijk. Ideaal voor volwassenen en kinderen, zodat iedereen bereikbaar is. Met KPN Compleet krijg je iedere maand opnieuw gratis extra’s en kortingen. Zo ontvang je niet alleen €5 korting (per maand) maar ook nog eens dubbel zoveel belminuten, sms’jes en databundel. Om dit voordeel te ontvangen moet je meerdere KPN mobiel abonnementen op hetzelfde woonadres afsluiten. Je kunt ook voor internet van KPN inclusief mobiel abonnement gaan.

KPN mobiele abonnementen vergelijken

T-Mobile gezinsabonnement

Provider T-Mobile heeft een vergelijkbaar gezinsabonnement. Dit kan met T-Mobile samen. Het leuke hieraan is dat je niet alleen familieleden maar ook vrienden of collega’s toevoegt. Maak een groep aan en voeg tot maximaal 5 T-Mobile nummers toe. Iedereen in die groep krijgt maandelijks €2,50 korting en 500mb gratis extra internet. Bovendien krijgen de groepsleden ook nog eens dubbele T-Mobile extra punten en 120 belminuten extra.

> T-Mobile mobiele abonnementen vergelijken

Met het hele gezin via Vodafone bellen

Het Vodafone familie abonnement is interessant vanaf twee personen. De eerste persoon sluit het Together abonnement af, dat uit een databundel van 40 GB bestaat. Vanaf 2 personen verdubbelt Vodafone dit naar 80 GB. Wie ook nog eens tv en internet van Ziggo heeft, ontvangt geen 80 maar 160 GB data. Bovendien krijg je elke maand tot €5 korting op het abonnement.

Vodafone mobiele abonnementen vergelijken

Korting bij Tele2

Tele2 heeft geen familie abonnement, maar geeft wel vriendenvoordeel. Voor iedere nieuwe klant die je aandraagt ontvangen zowel jij als die vriend €20 (dit bedrag kan afwijken). Bovendien vind je bij Tele2 altijd interessante aanbiedingen zoals kortingen op abonnementen. Hiermee sluit je voordelig een of meerdere telefoonabonnementen af.

Tele2 mobiele abonnementen vergelijken

Overige providers

Er zijn nog veel meer providers, je hebt dus voldoende keuze. Bekijk per provider of deze een familie abonnement in het pakket heeft zitten. Het zal dan vaak om de grotere en bekende providers gaan, terwijl kleinere providers vooral zeer goedkope abonnementen aanbieden. De klantenservice is hier wat minder, de prijzen zijn een stuk lager. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

> Vergelijk alle mobiele abonnementen met toestel

> Vergelijk alle mobiele abonnementen zonder toestel