Back to Top

Wil je echt serieus geld besparen, kies dan voor een mobiel telefoonabonnement Alles in 1, dus een mobiel abonnement met daarbij ook een vaste internetaansluiting, en eventueel ook tv en vast bellen. Door een of meerdere mobiele abonnementen te combineren met een vaste aansluiting voor internet, tv, en of vaste telefonie ben je veel voordeliger uit. Providers belonen je namelijk als je meerdere diensten tegelijk afneemt. Daarnaast is het administratief voor jezelf ook erg gemakkelijk om meerdere aansluiting onder 1 dak te hebben. In dit artikel laten we je de providers zien die een mobiel telefoonabonnement met Alles in 1 aanbieden of mobiele telefoonabonnementen met vast internet (en tv), en wat daarvan de kenmerken en voordelen zijn. Wij wensen je alvast veel succes met besparen op je mobiele abonnement(en), en op je vaste aansluiting(en)!

Vodafone Ziggo – Alles in 1 met een mobiel telefoonabonnement

Vodafone is een van de grootste mobiele providers in Nederland. Bij Vodafone kun je terecht voor mobiele abonnementen met toestel en zonder toestel. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende abonnementsvormen, met verschillende hoeveelheden belminuten en verschillende hoeveelheden data (voor mobiel internet). Onbeperkt bellen en internet is desgewenst mogelijk bij Vodafone! Voor de looptijd van je telefoonabonnement kun je kiezen uit 1 of 2 jaar. Vodafone is een tijd geleden samengegaan met Ziggo, aanbieder van vaste internetaansluitingen, digitale tv, en (vaste) telefonie. Door een of meerdere mobiele abonnementen van Vodafone te combineren met een vaste internetaansluiting van Ziggo (en desgewenst ook met digitale TV en een aansluiting voor vaste telefonie) kun je veel extra voordeel scoren!

Dit zijn de voordelen van een Vodafone Ziggo Alles in 1 pakket:

  • Je krijgt ieder maand gratis dubbele data voor internet, voor al je mobiele abonnementen die je bij Vodafone afsluit
  • Ieder maand krijg je 2,50 euro of 5 euro korting op elk mobiel abonnement dat je registreert op hetzelfde adres. Het maakt niet uit of je 1 telefoonabonnement afsluit, of meerdere. De korting geldt per abonnement, en ook nog eens iedere maand
  • Je krijgt een gratis TV-pakket ter waarde van maximaal 14,95 euro per maand. Dit TV-pakket kun je iedere maand wisselen!
  • Je krijgt gratis een beveiligingspakket ter waarde van 6,95 euro per maand, waarmee je maximaal 20 apparaten kunt beveiligen (smartphones, laptops, tablets en desktop pc-apparaten)

Kijk op de websites van Vodafone en Ziggo  om te zien wat voor jou de beste combinatie is aan mobiele telefoonabonnementen en vast internet (met daarbij desgewenst digitale tv, en vaste telefonie).

 800px-Vodafone_2017_logo.svg    ziggo

KPN – Internet en TV in combinatie met een of meerdere mobiele telefoonabonnementen

Bij de mobiele abonnementen heb je bij KPN ook de keuze uit abonnementen met smartphone, en zonder smartphone. Bij de abonnementen met smartphone heb je de keuze uit een looptijd van 1 jaar en 2 jaar, en bij de Sim Only abonnementen kun je kiezen uit 1 maand, 1 jaar en 2 jaar. KPN heeft zowel voor de abonnementen zonder toestel als met toestel verschillende databundels, van 0 GB per maand tot en met Unlimited data, en diverse tussenliggende opties. Voor de belminuten kan worden gekozen uit onbeperkt bellen of 120 belminuten per maand.

Voor de vaste internetaansluiting kun je bij KPN - afhankelijk van je adres en de beschikbaarheid – uit 3 mogelijkheden en snelheden kiezen. De looptijd voor een vaste internetaansluiting is bij KPN 12 maanden of 1 maand. Een tv-abonnement (met 65 tv-zenders) is niet verplicht, maar kan desgewenst worden toegevoegd aan je bestelling. Hetzelfde geldt voor vast bellen, dat voor 2 euro per maand kan worden toegevoegd.

Dit zijn de voordelen van een mobiel telefoonabonnement mét Internet (en TV) van KPN:

  • Je krijgt ieder maand minstens 5 euro korting op je mobiele telefoonabonnement (dit geldt niet voor een voormalig Telfort abonnement). De korting geldt per abonnement, dus als je meerdere abonnementen afsluit op hetzelfde adres, dan krijg je ook meer korting.
  • Je krijgt iedere maand 5 euro entertainment voordeel, bijvoorbeeld op Spotify of op Film 1.

Wil je nu profiteren van deze voordelen van een of meerdere mobiele telefoonabonnementen, in combinatie met vast internet (en tv en vast bellen) op hetzelfde adres? Bekijk dan vandaag nog wat KPN voor jou te betekenen heeft.

kpnlogo

T-Mobile – mobiel telefoonabonnement Alles in 1, of met uitsluitend vast internet (en tv)

T-Mobile biedt net als de hiervoor genoemde 2 providers mobiele abonnementen aan met toestel, en zonder toestel. De looptijd die je kunt kiezen voor een mobiel telefoonabonnement bij T-Mobile is 1 jaar of 2 jaar. De hoeveelheid data voor internet bij je abonnement kun je kiezen vanaf 1GB tot en met onbeperkt internet. Bij de belminuten heb je de keuze uit 120 belminuten of onbeperkt bellen. Net als Vodafone en KPN biedt ook T-Mobile vaste diensten aan. Zo kun je bij T-Mobile een abonnement afsluiten voor vast internet, voor vast internet en tv, en voor vast internet, tv en vast bellen.

Sinds enige tijd heeft T-Mobile Uit & Thuis een supermooie combinatie, waarbij je een internetverbinding voor thuis krijgt (met de hoogst mogelijke data snelheid), en een Unlimited mobiel abonnement (met of zonder toestel; dit mag je zelf kiezen). Deze combinatie komt met een flinke maandelijkse korting, in vergelijking met als je deze abonnementen los zou afsluiten! Dit bewijst maar weer eens dat combineren van een vaste en een mobiele aansluiting een goede zet is. Bekijk vandaag nog wat T-Mobile jou te bieden heeft als je op zoek bent naar een Alles in 1 telefoonabonnement (bestaande uit een vaste aansluiting voor internet, en een mobiel telefoonabonnement, met daarbij eventueel nog vaste telefonie en digitale televisie).

TMobile-logo