Back to Top

Diverse providers hebben met enige regelmaat leuke acties lopen. Dit wil dan meestal zeggen dat je (hoge) korting kunt krijgen als je een mobiel abonnement afsluit, met of zonder toestel. Hieronder laten we je een aantal providers zien die regelmatig acties hebben, en wat je daarvan kan verwachten.

T-Mobile: GO GO GO deals

De afgelopen jaren had T-Mobile regelmatig de GO GO GO deals actie periode lopen. Gedurende deze periode van een aantal weken krijg je dan korting op je maandelijkse abonnementskosten. Met name op de duurdere telefoonabonnementen gaat er dan veel van het maandbedrag af. De korting ligt afhankelijk van de gekozen bundel en de looptijd (1 of 2 jaar) tussen de 5 en de 20 euro per maand.

Vergelijk alle T-Mobile abonnementen

Sim Only kooptips
 
Bekijk alle abonnementen

Tele2: de dit wil ik weken

In de afgelopen jaren had Tele2 vaker de “Dit wil ik weken” actie. Begin 2020 liep deze actie opnieuw. Tijdens deze actieperiode kon je voordeel halen op abonnementen met toestel, maar ook op de Sim Only’s van Tele2. Zo was het 2-jarige Sim Only abonnement met 7GB data per maand maar liefst 48 euro goedkoper (over de hele looptijd bekeken). Voor een 20GB abonnement bedroeg het voordeel 24 euro, over de hele looptijd bekeken. Dit voordeel voor wat betreft de abonnementslasten bestond ook voor abonnementen met bepaalde soorten toestellen.

Vergelijk alle Tele2 abonnementen

Vodafone Runners en iPhone specials

Van 5 augustus t/m 4 september 2019 had Vodafone de Runners actie lopen. Dit hield in dat de aansluitkosten bij een abonnement (van 25 euro) kwamen te vervallen. Een leuk voordeeltje voor overstappers. Op verschillende telefoons was er een aanzienlijke korting tijdens de Vodafone Runners actie.

Begin 2020 startte Vodafone met de actie ‘iPhone Specials’. Tijdens deze actieperiode was het mogelijk om diverse soorten iPhones met een hoge korting bij een abonnement aan te schaffen. Voordeel was er onder andere voor de iPhones 11, 8, XR en XS. Het voordeel kon oplopen tot honderden euro’s. Overstappen naar Vodafone werd hierdoor extra aantrekkelijk.

Zodra er weer Vodafone acties zijn, dan kun je dat zien op de website van Vodafone.

Vergelijk alle Vodafone abonnementen

Ben: de prijsbewust weken

In de afgelopen jaren had de provider Ben vaker de ‘Prijsbewust Weken’. Tijdens deze periode kreeg je extra MB’s bij bestaande pakketten, en er bestond een korting op een bepaalde abonnementsvorm. Wegens succes werd deze actie soms flink verlengd. Zo werd deze actie eind mei 2018 met een maand verlengd, zodat meer mensen konden profiteren van korting en voordeel.

Vergelijk alle Ben abonnementen

Andere voordeeltjes

Providers hebben regelmatig diverse voordeeltjes waarmee ze hun klanten willen belonen door te blijven, of om juist nieuwe klanten aan te trekken. Dit is soms ook buiten de echte actieperiodes het geval, en het loont de moeite om dit eens te bekijken bij de diverse providers. Het kwijtschelden van de aansluitkosten is bijvoorbeeld iets wat providers vaker doen, om klanten die willen overstappen binnen te halen. Soms zijn er cadeaus te krijgen, of andere kleine financiële voordeeltjes op specifieke bundels. Providers als KPN en Vodafone geven klanten die een mobiel abonnement afsluiten nog eens extra voordeel als zij al Internet hebben bij hen. Over de hele looptijd van een mobiel abonnement kan dit een aanzienlijk voordeel opleveren.

Beste sim only deals: