Back to Top

Ben je op zoek naar telefoonabonnement aanbiedingen? In dit artikel geven we je de beste tips voor als je op zoek bent naar een goedkoop mobiel abonnement, en als je wilt profiteren van (tijdelijke) aanbiedingen van providers. Zowel voor Sim Only abonnementen als voor gewone mobiele telefoonabonnementen (met toestel) zijn er regelmatige goede acties en deals. Wil je de beste deal hebben voor jouw situatie, lees dan gauw verder! Wij hebben vergelijkers voor aanbiedingen van mobiele telefoonabonnementen met toestel, zonder toestel, maandelijks opzegbare abonnementen, 1 en 2-jarige abonnementen, abonnementen met onbeperkt internet, en zakelijke mobiele telefooncontracten. Hieronder geven we nu uitleg voor verschillende van deze soorten mobiele abonnementen. Pak nu de beste deal voor het telefoonabonnement dat jij zoekt!

Scoor de beste aanbieding voor een telefoonabonnement met toestel

Abonnementen met smartphone kun je afsluiten bij 6 providers in Nederland, namelijk bij KPN, bij Vodafone, bij Tele2, bij Ben, bij Hollandsnieuwe en bij T-Mobile. Deze providers hebben vaak leuke acties lopen waarbij je korting krijgt op het maandbedrag van je abonnement, of korting krijgt op de smartphone die je bij abonnement neemt. Zo heeft T-Mobile enkele keren per jaar de Go Go Go Deals (met zeer hoge korting op het maandbedrag), heeft Ben enkele keren per jaar de Prijsbewust Weken, heeft Tele2 de Dit Wil Ik Weken, en heeft Vodafone de Runners actie, waarbij je flinke korting krijgt op diverse populaire smartphones bij een abonnement.

Het maandbedrag bij een abonnement met toestel hangt af van de looptijd van je contract (1 of 2 jaar). Kies je voor een contract van 2 jaar, dan zullen je maandelijkse lasten lager zijn, omdat je toestel dan in 2 jaar kan worden afbetaald via de toestelbundel. Ook de prijs van de smartphone die je kiest is natuurlijk van invloed op je maandtermijn van je abonnement. Betaal je je toestel volledig of gedeeltelijk bij het aangaan van je abonnement, dan zullen je maandelijkse lasten ook (veel) lager zijn. Wil je weten welke kortingen, acties en aanbiedingen er nu zijn voor telefoonabonnementen met smartphone? Kijk dan gauw op de websites van de providers, of klik door naar onze vergelijker voor abonnementen met toestel

kpnlogo       TMobile-logo    800px-Vodafone_2017_logo.svg

         benlogo           tele2logo     hollandsnieuwe

> Vergelijk nu alle mobiele abonnementen met toestel

De goedkoopste Sim Only abonnementen

Sim Only abonnementen zijn mobiele abonnementen zonder toestel. Bij dit type abonnement krijg je dus geen nieuwe smartphone. Het grootste voordeel van een dergelijk abonnement is dat je natuurlijk ook geen kosten maakt aan een nieuwe smartphone. Je hebt met een Sim  Only dus geen grote eenmalige uitgave, maar ook geen extra maandelijkse kosten voor het afbetalen van een nieuwe smartphone. Sim Only abonnementen zijn daarom de goedkoopste abonnementen die er zijn, en ze worden door alle Nederlandse mobiele providers aangeboden. Ideaal dus, als je wilt besparen!

De goedkoopste aanbiedingen voor een telefoonabonnement zonder toestel worden over het algemeen gedaan door de providers Ben, Youfone, Simpel en Simyo. De laatste 3 zijn zgn. Sim Only providers. Veruit de meeste providers hebben van tijd tot tijd goedkope aanbiedingen en acties voor abonnementen zonder toestel. Daarnaast verdubbelen sommige providers het aantal GB’s voor de databundel of krijg je tijdelijk (veel) meer GB’s, tijdens een bepaalde periode. Ook zijn er providers die Sim Only’s aanbieden waarbij je korting krijgt op het maandbedrag van je telefoonabonnement, gedurende de eerste maanden. Bekijk nu zelf welke voordelen en aanbiedingen er nu zijn als je op zoek bent naar een goed Sim Only abonnement.

> Vergelijk nu alle mobiele abonnementen zonder toestel

De beste aanbieding voor maandelijks opzegbare telefoonabonnementen

Maandelijks opzegbare telefoonabonnementen worden steeds populairder. Dit zijn flexibele mobiele abonnementen die een opzegtermijn hebben van slechts 1 maand! Deze zijn alleen te krijgen in de vorm van een abonnement zonder toestel. Mocht je een maandelijks opzegbaar mobiel abonnement willen hebben, en toch ook een toestel, dan is de beste optie om naast het Sim Only abonnement nog een los toestel bij te kopen. Het maandbedrag voor een Sim Only die maandelijks is op te zeggen is nauwelijks hoger dan het maandbedrag van 1 en 2 jarige Sim Only’s, terwijl je met dit abonnement zeer flexibel bent, en zo weer kunt overstappen naar een andere provider.

Dit type telefoonabonnement wordt aangeboden door Simyo, Ben, Youfone, Tele2, Lebara, Budget Mobiel, en KPN. Via onze vergelijker (via de link hieronder) vind je de beste aanbiedingen van dit moment, voor maandelijks opzegbare mobiele abonnementen.

> Vergelijk nu alle maandelijks opzegbare telefoonabonnementen

Aanbod van 1 en 2 jarige mobiele telefooncontracten

Mobiele abonnementen met een nieuwe smartphone kunnen uitsluitend worden afgesloten met een looptijd van 1 en 2 jaar. Een 2 jarig telefooncontract is een ideale keuze als je er geen bezwaar bij hebt om je voor langere aan een provider gebonden te zijn. Kies je hiervoor dan heb je 2 jaar lang hetzelfde abonnement. Vaak kun je bij providers echter tijdens de looptijd wel je abonnement upgraden, en soms ook downgraden. Een belangrijk voordeel van een abonnement met een looptijd van 2 jaar zijn de wat lagere abonnementskosten. Een 1-jarig mobiel abonnement is de ‘gulden middenweg’. Je kunt niet zo snel naar een nieuw abonnement over stappen (bij dezelfde of bij een andere provider) als bij een maandelijks opzegbaar contract, maar je kunt wel een jaar eerder overstappen of verlengen in een nieuw abonnement dan bij een 2-jarig abonnement. Verder zijn 1-jarige telefoonabonnementen iets goedkoper in de maandlasten dan maandelijks opzegbare contracten.

Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Steeds meer mensen willen een mobiel abonnement met onbeperkt internet. Dit is namelijk erg aantrekkelijk, want kies je voor een dergelijk Unlimited telefoonabonnement, dan word je nooit geconfronteerd met extra (buiten bundel) kosten. Op dit moment zijn er 5 providers waar je een Sim Only kunt afsluiten met onbeperkte data voor mobiel internet: KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Budget Mobiel. Deze unlimited abonnementen worden steeds goedkoper, en de verwachting is dat deze trend zich de komende jaren verder doorzet. Bekijk nu de beste aanbiedingen voor dit type Sim Only abonnement:

> Vergelijk nu alle Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Aanbiedingen voor telefoonabonnementen met onbeperkt internet

Abonnementen met onbeperkt internet zijn ook te krijgen in combinatie met een nieuwe smartphone. Heeft dit type contract je interesse? Dan heb je keuze uit 4 providers: Vodafone, T-Mobile, KPN en Tele2. Het voordeel van deze combinatie is dat je direct onbeperkt kunt internetten met je nieuwe mobiele telefoon die je bij je abonnement krijgt. Over het algemeen is dit type mobiele abonnement een van de minst goedkope, omdat onbeperkt internet natuurlijk meer aan de prijs is dan een bepaalde hoeveelheid data voor internet, en de smartphone bij het abonnement daarnaast ook nog moet worden afbetaald in 1 of 2 jaar, via de toestelbundel.

> Vergelijk nu alle abonnementen met toestel met onbeperkt internet

Aanbiedingen voor abonnementen met onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen is steeds normaler geworden bij mobiele abonnementen. Alle 11 providers in Nederland bieden dit inmiddels aan. Sommige providers doen dit bij al hun abonnementsvormen, terwijl andere providers die slechts doen bij enkele abonnementsvormen. Bij sommige providers kan onbeperkt bellen tegen een kleine bijbetaling per maand optioneel worden bijgekocht. Onbeperkte belminuten zijn handig als je (grote) pieken verwacht in je belgedrag. Buiten je bundel bellen is namelijk erg duur. Een abonnement met onbeperkte belminuten is daardoor als snel financieel voordeliger.

> Vergelijk nu alle abonnementen met toestel met onbeperkt bellen

> Vergelijk nu alle abonnementen zonder toestel met onbeperkt bellen

Zakelijke mobiele telefoonabonnementen

Wil je niet privé maar zakelijk een telefooncontract afsluiten? Dan zijn er ook diverse providers waarbij je terecht kunt, zowel voor een contract zonder toestel, als een contract met toestel. Regelmatig hebben deze providers ook leuke aanbiedingen en acties, waar je van kunt profiteren als je een bedrijf hebt (een eenmanszaak, V.O.F., B.V. of N.V.). De keuze aan providers voor zakelijk aanbod van mobiele abonnementen is wel beperkter dan de keuze aan providers voor aanbod van particuliere abonnementen. Je kunt terecht bij Youfone, bij KPN, bij Vodafone, bij T-Mobile en bij Hollandsnieuwe. Bekijk via de links hieronder het actuele aanbod van zakelijke telefooncontracten voor mobiele telefonie.

>Zakelijke mobiele abonnementen met toestel

>Zakelijke mobiele abonnementen zonder toestel