Back to Top

Abonnement met telefoon vergelijken – de goedkoopste telefoon abonnementen met toestel (voor 1 of 2 jaar), en afsluiten

Wil je toch een telefoonabonnement met toestel afsluiten, dan kan dat via deze pagina! We hebben deze vergelijkingspagina aangelegd, omdat in de praktijk bleek dat er toch ook wat mensen op deze website komen die juist liever een abonnement met telefoontoestel willen hebben.

 

De vergelijker instellen: aanbiedingen van abonnementen op maat

Onze vergelijker voor abonnementen met toestel geeft je vele mogelijkheden om aanbiedingen op maat gepresenteerd te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende zaken instellen:

  • het telefoonmerk waarvoor je een smartphone zoekt
  • het smartphone model van dat merk
  • het bedrag dat je eenmalig wil betalen voor je toestel (en niet wil meenemen in je toestelbundel)
  • de hoeveelheid belminuten
  • de hoeveelheid data, voor je internetgebruik
  • je huidige provider (dus waar je nu klant bent)
  • de provider(s) waar je aanbiedingen van wil zien
  • de maandelijkse lasten die je kunt dragen (minimaal en maximaal)
  • de contractduur
  • de internetsnelheid

Na het instellen van de vergelijker krijg je alleen aanbiedingen van telefoonabonnementen te zien die voldoen aan jouw eisen of wensen. Je hoeft echter zeker niet al deze zaken in te stellen. Je kunt ook volstaan met het instellen / aanpassen van enkele filters, bijvoorbeeld voor de voor jouw belangrijkste kenmerken waaraan het abonnement moet voldoen. De grootte van de internet bundel is bijvoorbeeld vaak erg belangrijk. Vind jij dit ook, stel hier dan een minimum grootte voor in en je krijgt alleen nog contracten te zien van aanbieders met minimaal die grootte voor wat betreft de internet bundel. Ook de contractduur is voor veel mensen belangrijk. Je kunt hierbij kiezen uit 12 maanden en 24 maanden. 1 maand is ook mogelijk, Telfort biedt hiervoor bijvoorbeeld mogelijkheden.

De vergelijker, niet te scherp instellen:

We willen wel opmerken dat het wellicht belangrijk is om de filters niet te scherp in te stellen. Hierdoor kun je mogelijk geen aanbod meer overhouden, of maar heel weinig. Een goede vergelijking van telefoonabonnement met toestel is dan niet mogelijk.

Ook is het bijvoorbeeld niet altijd handig om de gewenste provider(s) te kiezen. Hierdoor filter je namelijk gelijksoortige aanbiedingen van andere providers, die ook aantrekkelijk kunnen zijn. Het instellen van de vergelijker voor aanbod van 1 provider is meestal alleen aan te raden als je echt zeker weet dat je alleen bij die provider een telefoonabonnement zou willen afsluiten.

Keuze uit zeven providers

Voor abonnementen zonder telefoon heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 10 providers. Voor telefoonabonnement met een smartphone erbij zijn er de 7 bekende en gerenommeerde telecomproviders: BEN, Vodafone, KPN, Telfort, Tele2, Hollandsnieuwe en T-Mobile. De meeste van deze providers zijn al 10-20 jaar actief binnen de mobiele telfonie markt. Hollandsnieuwe is hierop een uitzonder, dit bedrijf is pas in 2011 ontstaan, en moet Vodafone aan meer klanten helpen, binnen het budget segment van de markt.

Alle soorten telefoons te krijgen bij je telefoonabonnement

Goed nieuws, want via de vergelijker kun je aanbiedingen vinden voor abonnementen met smartphones van alle soorten telefoonmerken. Denk aan de bekende merken Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC en Motorola. Maar ook voor de minder populaire telefoonmerken Asus, Xiaomi, Wileyfox, General Mobile en Doro kun je toestellen krijgen met een abonnement erbij. Selecteer zelf je favoriete merken in de vergelijker hierboven, via de optie ‘kies een smartphone’. De rest wijst vanzelf.